2777
2789
عنوان

یه زن سن بالا می گفت با یه مرده بودم برام انقدر‌ خرج می‌کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 63 پست
زمینه شم بدحجابی و بی حجابیه. لباس های تنگ و باز و ادکلن های تند تو خیابون...اون وقت ناخودآگاه اون ز ...

چرا دوس دارین همه جا مردارو فرشته های معصومی به تصویر بکشین که همش گول میخورن؟ اخی یوزارسیفای زمان.  شما با این تفکر بهشون توهین میکنین که مثل حیوون اختیاری از خودشون ندارن. و هر کسی که خوشگلو بی حجاب باشه باید بهش حمله کنن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا دیگه ازدواج نمیکنن چون هزینه ها شدیدا رفته بالااز یه طرف هم همخوابی خیلی اسون شده مخصوصا تو شه ...

یه زن وایستاده‌ بود دم خیابون‌ یع ماشین و موتور همزمان‌ اومدن رفت سوار ماشین شد موتوری ارو رد کرد بازم موتوری وایستاده بود که اگه با ماشین نمیره با اون بره 

من و مامانم هاج‌‌و واج‌ فقط مونده بودیم نگاه میکردیم بهشون 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
شوهرمو تو خونه تیمی گرفتم الان پول و طلامو برده موندم یا دوتا بچه میتونم زنگ بزنم پلیس ؟

اینم عاقبت ازدواج و شوهر داشتن وضعیت جامعه خیلی خراب شده کاش همون زمان پدرامون ما هم زندگی میکردیم صد سال قبل نه تو این زمونه هرزگی

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

2805
وای یا خدااا‌ چه جوری دلشون میاد اخه

من برای یکی از اعضای گروه نوشتم خدا پدر شمارو بیامورزه چیه جمع شدید تو این گروه برای ادمینش دست وهورا می کشید این مسئولا رو رسوا نمیکنه مردم شهر خودتونو رسوا می‌کنه شما رو رسوا می‌کنه من به عنوان یک غریبه الان با دیدن مطالب میگم خدایی نکرده حتما زنان شوهر هیچ کدام سالم نیستن 

اینم عاقبت ازدواج و شوهر داشتن وضعیت جامعه خیلی خراب شده کاش همون زمان پدرامون ما هم زندگی میکردیم ص ...

منم همیشه می گم کاش دهه‌ های گذشته بودم نه الان 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
یه زن وایستاده‌ بود دم خیابون‌ یع ماشین و موتور همزمان‌ اومدن رفت سوار ماشین شد موتوری ارو رد کرد با ...

اره اینجور زنها حتی موتوری رو هم رد نمیکنن میگن بالاخره یه صد تومن هم ازش کندیم خوبه

زمینه شم بدحجابی و بی حجابیه. لباس های تنگ و باز و ادکلن های تند تو خیابون...اون وقت ناخودآگاه اون ز ...

یعنی مردها هم نباید به خودشون برسن چون ناخودآگاه این مردها که کاریدی دارن مثل مکانیکی. و...وتوطول روز خیلی مرتب نیستن یامردایی که بخاطرکاردستای زمخت دارن یاحتی موهاشون ریخته و...به چشم زناشون نمیان ؟یانه اونجاانتظاردارید زنه دیگه زن باید خودش ذاتش وپاک نگه داره زن باید نگاهشودرست کنه زن باید بدونه که شوهرش روهمونجورکه هست باید قبول کنه حساب تن فروشاازبقیه جداست امااینکه انتظاردارید بقیه بدبپوشن وخودشونو قایمکنن تافلانی اوناروبایکی دیگه مقایسه نکنه مسخرست فلانیکه شعورزندگی مشترک نداره بیخودکرده زن گرفته نمیدونه قرارزنش زایمان کنه قرارسنش بره بالا باید اونو همونجورکه هست بپذیره 

من برای یکی از اعضای گروه نوشتم خدا پدر شمارو بیامورزه چیه جمع شدید تو این گروه برای ادمینش دست وهور ...

آدم بد بین میشه میفهمم‌ چی میگین‌ 

من مامانم زن ارو دید خیلی ناراحت شد استرس گرفتش‌

زن تازه زایمان کرده باید از شوهری بچه بیاره که مرد باشه نه نر ک بدونه چ فداکاری کرده خدا هرچقدر به زن گفته حجاب بدنت به همون اندازه به مرد هم گفته حجاب چشمت

اره اینجور زنها حتی موتوری رو هم رد نمیکنن میگن بالاخره یه صد تومن هم ازش کندیم خوبه

کاش این جوری نمیشد آدم ناراحت میشه میبینه 

یه زن وایستاده‌ بود دم خیابون‌ یع ماشین و موتور همزمان‌ اومدن رفت سوار ماشین شد موتوری ارو رد کرد با ...

وضعیت جامعه فجیح و خراب شده. اما همش تقصیر زنها نیست. مردها هم به همون اندازه مقصرن. البته که عوامل خیلی مهم تری هست که باعثش شده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وضعیت جامعه فجیح و خراب شده. اما همش تقصیر زنها نیست. مردها هم به همون اندازه مقصرن. البته که عوامل ...

اره کاملا موافق ام 

از نظر من تا وقتی که به ازدواج فقط به چشم مسائل جنسی و رفع نیاز نگاه بشه هیچ ازدواجی صورت نمیگیره و هیچ ازدواجی موفق نخواهد بود زنان و مردان ه.ر.ز.ه در طول تاریخ بودند تو دوران ما که نیومدن با این استدلال الان هیچ خوانواده ای نبود اصلا بیخیال ایران با این منطق الان در کشورهای اوروپایی که به این چیزها اعتقادی ندادن خوانواده وجود نداره؟؟ پس مشکل از دید و نگاه ما نسبت به ازدواجه تا وقتی خودتون رو وسیله ای برای رفع نیاز میبینید مردها همین حس و به شما خواهند داشت 

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

منم همیشه می گم کاش دهه‌ های گذشته بودم نه الان

اینم شانس ماست تو این زمان کثیف باید زندگی کنیم تو زمان فضای مجازی خراب شدگی مملکت جدیدا ازادی ها هم بیشتر شده و فساد غوغا میکنه به نفع مردهاست تا ازدواج نکنن و نیازهاشون با همخوابی رفع کنن 

2810