2777
2789
عنوان

تو گوشی همسرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 70 پست
خب بالاخره اول دروغ گفتی دیگه😅

قصدم دروغ نبود ! اشتباه متوجه شدی. میگم یعنی با اینکه من بدون قصد و اشتباهی یه چیزی گفتم ولی فکر اینکه نکنه اینکارو پنهان کاری یا همون دروغ باشه زنک زدم توضیح کامل دادم 😐

ببینید اصرار و تاکید رو هرحرفی درست نیست 

دو فرض میگیریم

۱.ایشون واقعا دروغ نگفته اصرار شما برای جستن حقیقت باعث میشه از درون کینه کنه ک این ادم بمن اعتماد نداره!!!!

۲.ایشون دروغ گفته خب حالا چی حالا میخواید سر یه دروغ طلاق بگیرید؟مسلما نه میخواید تنبیهش کنید؟گیرم تنبیه کردین مگه بچه اس که بترسه آدم بالغ آدم بالغو هرچقدر تنبیه ام بکنی باز خودش دلش بخواد اون کارو انجام میده مثل همه دزدا و قاتلایی ک ب زندان افتادن و باز تکرار کردن 

حالا این یعنی ولش کنم بزارم دروغ بگه ؟نه!!!!

اما تشویقش نکن اون وقتی این همه اصرار و تنش شمارو ببینه سعی میکنه با دروغ های بعدی قبلیو بپوشونه 

پس اولا دست از بازجویی بردارین

به رفتارا و گفتارهای بعدش تو زندگی توجه کنید آدمی ک دروغگو باشه که یبار دروغ نمیگه!!!

سوای همه این ها

اونم ادم درست مثل شما هیچ کس خالی از اشتباه نیس

همونقدر ک خودتون رو بابت اشتباهاتتون سرزنش میکنید اونم سرزنش کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از توضیحات خوب و وقتی که گذاشتید 😍🌻

تو زندگی و ازدواج دنبال آتو گرفتن ازهم نباشید

شما سعی کن ارتقا پیدا کنه رشد کنه 

اصن فرض دروغگو شما ک راستگویی از اول یادش بده  سوقش بده به راستگویی 

به شخصه من بخوام ۲ آدم انتخاب کنم برا دوستی 

همسرتون رو انتخاب میکنم ولو یه دروغی حتی با قسم خورده

تا کسی ک مدام عین بازجوها منو کنکاش میکنه ببینه کجا اشتباه میکنم با پتک بزنه تو سرم!!!!

همونقدر ک دروغگویی بد رفتار شما هم بد ازنطر من حتی رفتارشما بدتر چون بنظر میاد شما خودتون رو بدون هیچ نقص و ایرادی میبینی ک ب اون حق اشتباه نمیدی!!!!

تو زندگی و ازدواج دنبال آتو گرفتن ازهم نباشیدشما سعی کن ارتقا پیدا کنه رشد کنه اصن فرض دروغگو شما ک ...

عزیزم من نگفتم حق اشتباه نداره فقط از این ناراحتم چرا اگر چیزی هم تو گذشته بوده میخواد پنهان کنه خب باهام صحبت کنه بگه 

اوه مگه تو این دور زمونه کسی هم هست ک قبلا دوس دختر نداشته باشه بیخیال بابا 😬😂 چرا تجسس میکنی 

ولی چرا چت هاشو نگه داشته عجیبه 😬

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
چت ها خیلی قدیمی بود مال حتی شش سال پیش هم بود ن بعضی هاش

خیلی عجیبه 😑چرا نگه داشته اخه 

گذشته شو هم نگرد بیخیال باش 

پسرا جونی شون ممکنه شیطنت کنن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم من نگفتم حق اشتباه نداره فقط از این ناراحتم چرا اگر چیزی هم تو گذشته بوده میخواد پنهان کنه خب ...

همین اصرارتون یعنی شما بهش حق اشتباه نمیدی دوست من

من ک نه شمارو میشناسم نه همسرتون 

رفتارشما غلط گفتارتون درست ادم نباید دروغ بگه باید تو زندگی صادق باشه

اما الان شما شدی بازجو من ک یه دخترم هم جنس خودتون برداشتم اینطور دنبال توبیخ و تنبیه هسین مسلما همسرتون ک مرد و یک بعدی نگاهش بدترازینم فک میکنه

خودتون میگید میخواد پنهان کنه چه اصراری دارین شما فاش کنید؟

همین اصرارتون یعنی شما بهش حق اشتباه نمیدی دوست منمن ک نه شمارو میشناسم نه همسرتون رفتارشما غلط گفتا ...

راستش از آینده میترسم میگم نکنه کلا ذاتا اینطوری باشه بعد ها کارهاش پنهان کنه چون خیلی قسم خورده قسم جون من قسم جلاله و... 

کارت خیلی بد بوده ها ، تجسس تو گذشته اونم تو گوشی باعث میشه هر چیزی ک نباید بدونی رو فورا پاک کنه ، سیاستتون کجاست

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

راستش از آینده میترسم میگم نکنه کلا ذاتا اینطوری باشه بعد ها کارهاش پنهان کنه چون خیلی قسم خورده قسم ...

من براتون فرض دوم گذاشتم گیرم دروغگو باشه

الان طلاق میگیرید؟

حالا شاید یه دروغی قبلا گفته آدم همه آدما اشتباه میکنن شما خودت قطعا و حتما اشتباهاتی داری یکیش همین تجسس و کنترل گری

پنهان کاری آدما دقیقا با همین رفتارا شروع میشه!!!!

شاید شما اگه تجسس نمیکردی کنترل گری نداشتی

هی تاکید نمیکردی تو قسممممم خوردی!!!وای ب حالت راستشو بگو 

من به شخصه جای همسرتون باشم قطعا با این حجم از شدت برخورد شما با یه دروغ خ چیزا دیگه هم پنهان میکردم در آینده

چون باخودم میگفتم سر یه دروغ تو ۱۰۰ سال گذشته اینجور کرد

بفهمه فلان کارو کردم خون بپا میکنه برا ارامش روانمم ک شده پنهان میکنم ازش

شما باید آدم امن زندگیش باشین نه جلاد و بازجو !!!

دنبال گذشته نیستم دنبال اینم بدون دروغگوعه یا نه چرا وقتی میشه راستشو گفت باید دروغ بگه اونم با اینه ...

دروغ نگفته

نمی‌دونم چه اصطلاحی بکار ببرم بولوف  یا قوپی  اومده  مثلن خواسته بگه دختره اینقدر دوسم داره پول بهم داده دقت کن دختره داده نه شوهر شما تخیلات ذهنیش بوده

کارت خیلی بد بوده ها ، تجسس تو گذشته اونم تو گوشی باعث میشه هر چیزی ک نباید بدونی رو فورا پاک کنه ، ...

تجسس نکردم 

خودش رمز پیجشو داد ... حتی چت های شش هفت سال پیشش هم بود

2810