2777
2789
عنوان

اینایی که با زبونشون همه رو میرنجونن کی تقاص پس میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 19 پست
باید دیگران و آزار بدن؟ یعنی الان مادرهمسر من زبونش فقط ب ازار و نفرینه، منم عروس دار شدم عذابش بدم؟

نه من نمیگم باید اینکارو کنن میگم اگه کنکاش کنی توگذشته شون دلت واسشون میسوزه به چشم یه بیمار میبینیشون  همیشه بیماری جسمی نیس که بیمار روحی ام داریم که خیلی بدتره همیشه ازخدا بخواه شفا پیداکنه میگم وقتی به چشم مریض ببینیش بجای اینکه عصبانی بشی ازش براش دعامیکنی به دلت نمیگیری حرفاشو ازاین نظر گفتم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من نمیگم باید اینکارو کنن میگم اگه کنکاش کنی توگذشته شون دلت واسشون میسوزه به چشم یه بیمار میبینی ...

باورمیکنی اوایل اینجور فکرمیکردم ولی اینقدر نفرین مییکنه و کنایه میزنه به همسرم گفتم هرگز مادرت و حلال نمیکنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
باورمیکنی اوایل اینجور فکرمیکردم ولی اینقدر نفرین مییکنه و کنایه میزنه به همسرم گفتم هرگز مادرت و حل ...

خداصبرت بده حق داری واقعا .. زندگیای الان همینطوریش سخت هس چه برسه که یکی رواعصابمون بره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

2805
باورمیکنی اوایل اینجور فکرمیکردم ولی اینقدر نفرین مییکنه و کنایه میزنه به همسرم گفتم هرگز مادرت و حل ...

هرکدوممون باید یجوری بالاخره بکشیم دنیا محل سختیه هرکسیومیبینی بایچیزی درگیره