2777
2789
عنوان

بنظرتون تو زندگی یدونه بچه کافیه

1381 بازدید | 96 پست

یه بچه اوردم ۹۰ درصد ذهن و زندگیم درگیرش شده..درسته شیرینه و دوسش دارم..ولی خیلی وفته نتونستم به هدفای بزرگم برسم

آقایان درخواست ندند😐

به نظر من کافیه 

منم یدونه بچه دارم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به نظر من کافی‌ نیست. من خودم واقعا دوس ندارم تک فرزند میبودم

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

کافی که نیست ولی مگه میشه بیشتر از یکی اورد؟ 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

کافی که نیست ولی چاره ای هم نیست. باید به کمترین قانع باشیم.

من خودم ۴ بچه دوست داشتم. دو تا آوردم از هم پاشیدن. دیگه توان سومی ندارم.

از لحاظ مالی هم عالی نیستم که بتونم ۴ تا بچه رو مدیریت کنم

بنظرم برای شما راحته اما بچه وقتی بزرگ شه تنهاست ی برادر میخواد ک حامیش باشه و ی خواهر ک محرم رازش باشه اگ بتونین بعد پنج شیش سال یه خواهر یا برادر براش بیارین با فاصله سنی حداقل پنج شیش سال خوبه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
2810