2777
2789
عنوان

بنظرتون تو زندگی یدونه بچه کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 96 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من نه داداشم برام حامیه نه خواهرم برام سنگ صبوراینا مال فیلماست

درسته اما چون خودتون اینجوری بودین میخواین بچتون تنها باشه؟ من خواهر برادر دارم ما خیلی باهم دعوا و قهر میکنیم اما تو مشکلات حامی هم هستیم حواسمون ب هم هست همه که مثل هم نیستن نزارین بچتون تنها باشه یه بچه بیارین ک تک نباشه خدایی نکرده ی روزی شما نباشین خواهرش یا برادرش کنارش باشه

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

خیلی بستگی به زندگی هر کسی داره نمیشه نسخه واحد پیچید ولی خب از هر جهتی بخوای نگاه کنی یه دونه کمه ولی بازم هر کس باید دنبال بهترین نسخه برای زندگی خودش باشه

من دوتا دارم سومی رو باردارم 30سالمه کارآموز وکالتم و دانشجوی دکتری 

خدا بخواد میخوام پنج تا بچه داشته باشم 

2805

بله کافیه قرار نیست کل زندگیو درگیر بچه و زاییدن و نگرانی هاش باشیم خودمونم آدمیم هدف داریم کلی کارانجام نداده داریم مگه آدم چند بار زندگی میکنه که هی حامله شه و درگیر باشه

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
بله کافیه قرار نیست کل زندگیو درگیر بچه و زاییدن و نگرانی هاش باشیم خودمونم آدمیم هدف داریم کلی کار ...

بچه یعنی به جز اینکه خودت به هدفات میزرسی یکی دیگه رم تربیت کنی که هدفای تو رو بیشتر و طولانی تر محقق کنه

به نظر من یه بچه آوردن یه جورایی خودخواهیه یعنی فقط یکیو با اراده مون به دنیا بیاریم که حس مادر بودن رو تجربه کنیم 

بچه تو خانواده پر جمعیت بهتر بزرگ میشه 

آدم باید از خدا بخواد بچه هاش خوب و متعادل بزرگ بشن و در آینده یار و پشت و پناه هم باشن برای خودشونو جامعه شون مفید باشن 

اونایی که چند تا بچه میارن بی فکر و بی فرهنگ نیستن اتفاقا از همه بیشتر به فکر بچه هاشون و جامعه شونن

البته بازم هیچ حرفی کلی نیست یکی به خاطر مسائل جسمی شاید نتونه بیشتر از یه بچه به دنیا بیاره یکی شاید خدا نخواد بهش بده ولی حرف من اینه دید آدمه که به همه چیز معنا میده 

اگه بچه رو مزاحم اهداف ببینیم همون یکیشم زیاده ولی اگه بچه رو ادامه دهنده راه و اهداف خودمون ببینیم واقعا یکی کمه

بنظرم برای شما راحته اما بچه وقتی بزرگ شه تنهاست ی برادر میخواد ک حامیش باشه و ی خواهر ک محرم رازش ب ...

الان من خواهر دارم

همسرمم برادر و خواهر 

هیچکدوممون نه حامی هستیم ، نه محرم راز 

فقط و فقط و فقط زندگی خودمون دوتا برامون مهمه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من تو بهترین رفاه مالی و ارتباطی با همسرم به یکیش هم فکر نمیکنم 

یه روزی راضی شم قطعا تک میمونه

خدا یکی ، عشق یکی ، بچه هم یکی 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یعنی به جز اینکه خودت به هدفات میزرسی یکی دیگه رم تربیت کنی که هدفای تو رو بیشتر و طولانی تر محق ...

شعار بیخود نده رفیق،یدونه برا هم اون به هدفش برسه هم خودت نه اینکه سالی یکی بزای و جز بچه داری به هیچی نرسی

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪

تصمیم فردیه. ممکنه برای یکی یه دونه هم زیاد باشه ولی یکی دیگه سه تا براش خوب باشه. شما باید ببینی شرایط خودت چیه و با توجه به اون تصمیم بگیری. بهتر اینه که بچه تک فرزند نمونه. ولی داشتن مادر شاد و راضی هم مهمه. دیگه باید سبک سنگین کنی ببینی چه جوریه شرایطت.

به نظر من یه بچه آوردن یه جورایی خودخواهیه یعنی فقط یکیو با اراده مون به دنیا بیاریم که حس مادر بودن ...

تبلیغاتت اصلا ضایع نیستا به روت نیار😆

2810