2777
2789

مبارکه مامان شدی رفته

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگی🥹باور نمیکنم

آره گلم چند وقت اقدام بودی؟چند وقته عروسی کردی؟دکتر رفتی باردار شدی یا بدون قرص و طبیعی بوده؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2805
آره گلم چند وقت اقدام بودی؟چند وقته عروسی کردی؟دکتر رفتی باردار شدی یا بدون قرص و طبیعی بوده؟

این ماه سومه اقدامم پنج ساله عروسی کردم نه دکتر اینا هنوز نرفتم 

این ماه سومه اقدامم پنج ساله عروسی کردم نه دکتر اینا هنوز نرفتم

جدی؟

دارو گیاهی چیزی هم مصرف کردین؟

اقدامتون یک روز درمیون بود؟

جدی؟دارو گیاهی چیزی هم مصرف کردین؟اقدامتون یک روز درمیون بود؟

اره عزیزم یه روز در میون بود

گیاهی یه پودر سین‌لس خوردم دکتر داده بود واسه تقویت باروری من خودم هنوز باور ندارم باردارم تا این بتاهه نره بالا😂

اره عزیزم یه روز در میون بودگیاهی یه پودر سین‌لس خوردم دکتر داده بود واسه تقویت باروری من خودم هنوز ...

مشکلی چیزی هم داشتی شما یا همسرت؟

بارداری عزیزم ان شاللله بتا بالاتر می‌ره خبرشو به مامان بابای خودتون و همسرتون میدین

مشکلی چیزی هم داشتی شما یا همسرت؟بارداری عزیزم ان شاللله بتا بالاتر می‌ره خبرشو به مامان بابای خودتو ...

نه عزیزم مشکلی نداشتم ممنون گلم برام دعا کن ایشالا توام هرچی از خدا میخوای بهت راحت ببخشه🥲

نه عزیزم مشکلی نداشتم ممنون گلم برام دعا کن ایشالا توام هرچی از خدا میخوای بهت راحت ببخشه🥲

مرسی عزیزم خداروشکر 

ممنونم گلم من راضیم به رضای خودش