2777
2789
عنوان

بنظرتون تو زندگی یدونه بچه کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 96 پست
چون ممکنه شوهرمون عوضی ازآب دربیاد نمیتونیم ده تا بچه رو زاپاس بدنیا بیاریم

شما لطفا همون یکی رو هم نیارید توی این دنیا 

بچه دار شدن بلوغ فکری میخواد 

با اما و اگر ممکنه و احتمال داره و.....

نمیشه زندگی کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میگی بازم مغز های زنگ زده شماها وای وای از دست شمابچه میارین کارایی که خودتون انجام ندادین اون بن ...

خداییش قضاوت اینکه مغز کی زنگ زده ست با بقیه که حرفا رو میخونن😂😂😂😂

وقتی کسی بالاتر از سطح افکارتون حرف میزنه قبل ازین که حرفی بزنید یکم فکر کنید ببینید اصن طرف داره تو چه لِِولی حرف میزنه 

همون یه بچه که بحث سر کافی بودن یا نبودنش هست رو برا چی اصلا میاریم؟ از اساس فلسفه تولید نسل چیه؟ بشر از ابتدا تا الان چه مسیری رو از چه روشی طی کرده؟ هر وقت در مورد این سوالات فکر و مطالعه کردید خوش حال میشم با هم بیشتر صحبت کنیم

خوبه اولش شغل و تحصیلاتمو گفتم بیش ازین که تا الان اومدم مرحله ای نمونده که بخوام بچه م برام طی کنه، الانم چون باردارم سر خودم خلوت تر کردم اینجا با شما بحث میکنم وگرنه تا الان هیچ وقت تو نی نی سایت نظری ندادم

یه خورده افق نگاهتونو بلندتر کنید شما مادر هستید قراره تربیت یک یا چند انسان رو به عهده بگیرید 

این مدل برخورد اصن شایسته نیست

خداییش قضاوت اینکه مغز کی زنگ زده ست با بقیه که حرفا رو میخونن😂😂😂😂وقتی کسی بالاتر از سطح افکارتو ...

من منتظر توضیحات بودم نصف زندگیتو تایپ کردی بیشتر حرف جالبی نزدی حرص بخور عزیزم 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2805
وای این لفظ خیلی بده همسایه ما دوتا بچه داشت همش میگفت دوتا اوردم یکی مرد یکی دیگه بمونه برام در کما ...

بد یا خوب من تجربه ی عینی که دارم میبینم رو گفتم اینطوری باشه اونی که چهارتا بچه داره پس باید منتظر باشه سه تاشون برن.  

این حرفم بنظرم منطقی نیستندیدین چندوقت پیش یه خانواده همزمانسه تا دخترشونو تو تصادف از دست دادن؟اگه ...

خوب ایناچه ربطی به حرف من داشت؟  الان من کفتم بچه ها عزیز نیستن؟  یاکفتم ممکن نیست همشون رو از دست بدن؟  من تجربه دوستم رو گفتم.  چیزایی که نوشتی چه ربطی به اون داره؟!!!