2777
2789
عنوان

بنظرتون تو زندگی یدونه بچه کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 96 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

راستش من وقتی ازدواج کردم کنکوری بودم 

خالم اومده بود بهم میخندید که دیگه درسو ولش کن تعطییل شد 

ولی من هم دانشگاهمو رفتم هم رانندگی یاد گرفتم همزمان که کلاس میرفتم باردار شدم بچه دار شدم الانم بچم نزدیک یکسالش بشه میرم سرکار تا سه چهار سالگیش بعد دوباره باردار میشم تا اونم یکم بزرگ شه به زکان مدرسه برسن من برم کلاس سه تار و دوباره سرکار 

درسته مجردی خیلی راحته رسیدن به آرزوهات ولی با شوهر و بچه هم اگه خودت بخوای میشه خیلی راحت ترم میشه چون دیگه فکرت مشغول نیست.

بنظرم برای شما راحته اما بچه وقتی بزرگ شه تنهاست ی برادر میخواد ک حامیش باشه و ی خواهر ک محرم رازش ب ...

نه عزیزم من نه داداشم برام حامیه نه خواهرم برام سنگ صبور

اینا مال فیلماست

آقایان درخواست ندند😐

بزرگترین اشتباه یک زن و مرد 

انتخاب تک فرزند داشتنه 

و متاسفانه زمانی متوجه این اشتباه میشن که دیگه سن فرزندآوریشون گذشته 

اطرافم دیدم 

پشیمونیشون رو به چشم دیدم 

یکیشون زبونبسته تو نوجوانی فرزندشون رو از دست دادن 

موندن تنها 

مرد هم زن رو طلاق داد 

در آستانه ۵۰سالگی 

رفت خانم نسبتا جوون گرفته بلکه بچه بیاره 

همش بستگی به روحیه خودت داره یکی بچه 12 ساله رو تنها میفرسته بیرون یکی تا  اونجا که میتونه همراه بچش میره بیرون بخصوص دخترو خب شرایط روحی. ومالی هرکسی متفاوته یکی بچش تب میکنه زیاد براش مهم نیست و یکی از بیماری  فرزندش هراسان میشه، درسته خواهر برادر خیلی برا بچه خوبه  و دوست هرگز پایدار نیست اما هرمادری  مرد میدون نیست

منم یکی دارم کلی وقتمو میگیره بنظرم اینایی که چنتا دارن دست از خودشون شستن

من سه تادارم میشه بگی حرفت درسته یه جورایی درمورد دست ازخودشستن.مثلا دیگه خیلی دغدغم ظاهرم نیست یا بلندپروزیای نوجوونی درمورد اینکه فلک راسقف بشکافم وطرحی نودراندازم ولی میدونم که دارم کار مفیدی میکنم که ارزش عمر بی بازگشتمو داره

2810