2777
2789
عنوان

به وقت عروسی⌚️🍻☕️

25969 بازدید | 1133 پست

سلام سلام سلااامممم

(این تاپیک جنبه فان داره لطفا اگه قصد توهین دارید وارد نشید😉❤️)

از اونجایی ک من عشق همتونم خودم اینو میدونممم دیگه آوا خانوم پیش دستی کردن😝😂الکیی😝

ضمن عرض تبریک به همه رفیقامون

ضمن عرض تسلیت  ب همه اونایی ک عاشقم بودن ولی خب خواهش میکنم کسی بخاطر من خودکشی نکنه🥺🥺بی مزه ام خودتونید😂🔪

@ihmk2‍ بچه هارو تگ کن عشقم👌🏻❤️

@آوا_هسدم   عروس خانوم بیا😍

@وحشی_تر_از_بافقی67   اینم عشق منهههه🍻🍻🍻

دیگه دارم نمیتونم این همه شکستن قلبمو هندل کنم😕💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکیپ جذابا حملهههههه پاتوق جدید :@وحشی_زیبا۲ @alyssa_oo @belly_farmer @آتوسا__هسدم

@_خدای_جذابیت_    

@آنه_دختری_در_پاریس   متاسفانه پاتوق عوض شد😂🍻

@همیشه_شب87

@مادر_نی_نی_یار_پنج    

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

@ملکه455منم   ملکه بیااا😂😝

@اوج_آسمان   میدونم اعلاناتت ترکیده ولی تو عروسیم توام دعوتی😂🙈

@ملوس_جاده_چالوس    

@منوحاجیمون   عشق من🥺🥺

دیگه دارم نمیتونم این همه شکستن قلبمو هندل کنم😕💔

@_خدای_جذابیت_ @آنه_دختری_در_پاریس متاسفانه پاتوق عوض شد😂🍻@همیشه_شب87@مادر_نی_نی_یار_پنج

😂😂😂کوفت

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

پرنسس تون اومد

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

اووووو مبااارکه آهنگ بزارین برقصم 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😍😍😍😂😂😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

2810