2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9811 بازدید | 238 پست
بخدا هی میگم از فردا دیگه عصبی نمیشم بازم بدتر از قبل

معلم بگیرید پس

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
اگه تو موقعیتش باشی هست

اتفاقا توی موقعیتش هستم و اصلا این کارهای غلط رو انجام نمی‌دم 

آدم باید چند تا مشاوره بگیره و کتاب بخونه بعد بچه دار بشه 

فریاد و کتک و....فقط نتیجه معکوس میده

پناه دل های هم باشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقیه مادرا هی میگن پسر ما تو پیش دبستانی همشو یاد گرفته میترسم عقب بمونه

مبترسی از درس عقب بیفته اما نمیترسی مشکل اعصاب بگیره از رفتارای شما؟ نمیترسی یه روز تو روت وایسه و بگه مادر بدی بودی برام؟ 

اره بخدا خودم میدونم عصبی ام. مخصوصا از وقتی اومدم پیش مادرشوهر زندگی میکنم تو یخونه

خب پس معلوم شد اعصابت از کجا داغون شده ....با مشاور صحبت بکن و راهکار کنترل خشم یاد بگیر.....ثمره زندگیت همین بچه است ، نگذار نابود بشه

پناه دل های هم باشیم 

عزیزم اینجوری که نمی شه بچه رو کلا از درس می زنید و رابطتتون رو کلا باهاش خراب می کنید اون بچه بالاخره درسش رو یاد می گیره اما از شما همیشه یه سری خاطرات بد و سختگیری های غیرلازم توی ذهنش می مونه و اخلاق و رفتار تند

اولا اینکه توی مشق بچه ها زیاد نباید دخالت کرد شما مادرش هستید نه معلمش جایگاه مادری خودتون رو حفظ کنید که اون مهر و محبت و حمایتتونه

فقط کنارش بنشینید بدون بکن نکن اون مشقاش رو بنویسه شما هم کار خودتون رو بکنید لباس اتو بزنید یا کتاب بخونید

تا ازتون کمک نخواسته دخالت نکنین ازش ایراد و غلط نگیرید بزارید معلمش تصحیحش کنه سعی کنید جاهایی که خوب نوشته رو بهش نشون بدید و تشویقش کنید به هیچ عنوان براش ننویسید 

به نظرم از یه مشاور کمک بگیرید

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
ای وای چی کار میکنین واقعا یک درصد،یککککک درصد برام قابل درک نیست چه زندگی سختی باشه،چه از لحاظ روحی ...

بخدا میدونم کارم اشتباهه اصلا خیلی کارم بد بود بیچاره مدادشم تازه تراش کرده بود قشنگ پاشو سوراخ کرد

خدا خودش بهم صبر و آرامش بده

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

بقیه مادرا هی میگن پسر ما تو پیش دبستانی همشو یاد گرفته میترسم عقب بمونه

بقیه مادرا غللللللط کردن 

داداش منم موقع امتحانات پایان سال همش تو کوچه داشت فوتبال بازی میکرد

مامان همکلاسیاش به مادرم زنگ میزدن پسر ما هی درس میخونه پس پسر تو نمی‌خونه 

مادر منم می‌گرفت داداشمو میزد و سکه یه پولش میکرد تو جمع.

روانیا

اونوقت داداش من می‌گفت می‌خوام برم خونه مادربزرگم از دروغ می‌گفت بعد می‌رفت کتابخونه درس میخوند دوساعت

توی طول سال هم مرتب میخوند همه کتاب حفظش بود

این کارا رو میکرد که خانواده رو سورپرایز کنه بعد اینجوری باهاش برخورد میشد

اینارو گفتم بدونی که اونا زر زیادی میزنن

با این کارا پسرت رو از درس بیزار میکنیاااا

عزیزم اینجوری که نمی شه بچه رو کلا از درس می زنید و رابطتتون رو کلا باهاش خراب می کنید اون بچه بالاخ ...

راست میگی عزیزم همه حرفات حقه. کاش بتونم خودمو کنترل کنم وقتی اینجوری جیغ و داد میکنم اونم فرار میکنه میره نمساد سر درساش

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

بخدا میدونم کارم اشتباهه اصلا خیلی کارم بد بود بیچاره مدادشم تازه تراش کرده بود قشنگ پاشو سوراخ کردخ ...

خدا نمیده عزیزم 

خودت باید خودتو کنترل کنی 

ممکنه یه درس رو صد بار توضیح بدی و یاد نگیره 

نمیشه اینجوری برخورد کنی که

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

هر بچه ای یه رگ خوابی داره ، یا اونو پیدا کن یا معلم خصوصی بگیر ، یه خانم معلم کاربلد و مهربون که باعث میشه پسرت کاملا جذبش بشه به حرفش گوش بده و با روشهای درست یاد بگیره

چهره، لباس ، لحن ، روش کار و هوش اجتماعی معلم به شدت تاثیر داره تو یادگیری بچه های ابتدایی

عجب 
راست میگه خب ،بچست تازه رفته مدرسه طول می‌کشه تا راه بیوفته،صبوری کن

راست میگی بعدش میشینم باخودم میگم خب اینا واسه من راحته فک میکنم واسه این طفلی هم راحته اما خب این تازه یاد گرفته... خدا منو ببخشه

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

دلم برای بچه ات سوخت خیلی گناه داره یکم رو اعصابت کار کن همه کلاس اولی ها اولش سخت یادمیگیرناز الان ...

اره بخدا همش میگه چقد بداخلاقی یا لج میکنه میگه اصلا نمیخونم یا استرس میگیره یه چیزی رو اشتبا بگه من دعواش کنم یا بزنمش😔

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

تو مادری یا مامور ساواک😂😂😂گناه داره بابا حالا من که تا دبیرستان نمره به جز ۲۰ نداشتم با اونی که ه ...

اره راست میگی اول و آخر خوندن و نوشتن یاد میگیره چه اشتباهی کردم از اول

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

واقعا سخته بخدا من قبل که مادر بشم الان اینجا کلی سرزنشت میکردم ولی باید تو موقعیتش باشی ببینی آدم ر ...

اره بخدا من آبجیمو پارسال میدیدم سر بچش داد میزنه میگفتم نکن گناه داره سخت نگیر الان میبینم خودم روانی ام

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

2810