2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9749 بازدید | 235 پست

ای وای 

چی کار میکنین واقعا 

یک درصد،یککککک درصد برام قابل درک نیست 

چه زندگی سختی باشه،چه از لحاظ روحی اسیب دیده باشید هر چیزی که هست حق ندارید با بچتون اینجوری برخورد کنید 

یه روزی دیگه تو صورتتون هم نگاه نمیکنه 

درست رفتار کنید حداقل😐😐😐😐

درسته سخته، اما صبوری میخواد 

سیاه کنه چه اشکال داره 

یاد میگیره 

عذرخواهی کنید ازش و چیزی که دوست داره براش بخرید یا ببریدش بیرون

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مادری یا مامور ساواک😂😂😂

گناه داره بابا حالا من که تا دبیرستان نمره به جز ۲۰ نداشتم با اونی که همش دنبال دوست مسر و عشق و حال و پارتی بود سال آخر نشست خوند چه فرقی داریم؟

الان بزار راحت باشه از اول دبیرستان مهمه

بقیه مادرا هی میگن پسر ما تو پیش دبستانی همشو یاد گرفته میترسم عقب بمونه

شما اینجوری که باهاش رفتار نیکنی بدتر عقب میوفته 

نمیتونیذ،معلم خصوصی بگیزید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
2810