2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9837 بازدید | 239 پست
عزیزم تاپیکت قفل بود اینجا پیام گذاشتمپدرت دیگه سن کارکردنش نیست از طریق کمیته ی امداد اقدام کنید یه ...

ممنون گلم از راهنماییت. اتفاقا عضو هستن اما مبلغ ناچیزی بهشون میدن فقط نفری ماهی ۳۰۰ میدن دیگه از مواد غذایی و خورد و خوراک خبری نیس. میگن پسر داری

انگار هرکی پسر داره دیگه غم نداره

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم تاپیکت قفل بود اومدم اینجا بهت بگم ساکت نمون که هرچی دلش خواست بهت بگه توهم چندبار جواب شو بده دنبال نقص های خانوادش بگرد همه رو بکوب تو سرش

بعدم دوباره در مورد بابات حرف بی خودی زد حتما بهش بگو ماشاالله به غیرت بابای من که توقع کمک از کسی نداره تو بی عرضه ای تو خرج زندگیت موندی میخوای دست گدایی دراز کنی واسه بقیه گدا بازی تو ببر برا خونواده گشنه خودت 

توهم بهش حرف بزن مثل خودش بی منطق حرف بزن

بعدم الکی یا واقعی اگه مرد پولدار میشناسی مثال بزن ندارید هم الکی بگو خوش به حال این خانما تو ارایشگاه میبینم همه شوهرا پولدار بهترین ماشین انداخته زیر پاشون لباس های مارک و لوازم ارایشی برند دارن میشنن اونجا پز مسافرت و هتل های لاکچری شون میدن تو چکار کردی واسه ما

سلام خوبین

کدوم شهرین شما

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

سلام عزیزم. وقتت بخیر.

برای شما در خواست دوستی دادم،لطفا قبول کن و اگر موافق بودی در پیام‌خصوصی جوابم‌رو بده.چون نمی تونستم‌قبل از اسن که در خواست رو قبول کنی بهت پیام بدم،اینجا می نویسم.

من تاپیک‌های شما رو قبلا خوندم و دورادور با شما آشنا هستم.

می خواستم ببینم شما سفارش لیف و اسکاچ هم قبول می کنی؟

منم مثل شما ساکن‌تهرانم، اگه با پست برام‌بفرستی، هزینه پست رو خودم‌میدم.

لطفا اگر موافق بودی برام قیمت هر اسکاچ ولیف رو بفرست و بگو چند روز بعد از پرداخت برام ارسال می کنی؟

قربانت.

خاک تو سرت خودت مریض روانی هستی میخوای یکی بدتر از خودتم تحویل جامعه بدی😔😔😔😡

من معمولا ریپ نمیزنم ولی شما واقعا بی تربیتی متاسفم برات

بنظرم شما مشکل روانی داری که اینجوری به یه مادر که ۱۰۰۰تا مشکل داره حرف میزنی اول خودت یاد بگیر به بقیه بی احترامی نکنی بعد بیا واسه بچه مردم دل بسوزون

من معمولا ریپ نمیزنم ولی شما واقعا بی تربیتی متاسفم براتبنظرم شما مشکل روانی داری که اینجوری به یه م ...

باشه من مشکل روانی دارم ولی حداقل بچه بی زبون رو کتک نمیزنم که پس فردا پر از عقده بشه بره تو جامعه دردسر درست کنه 

مادر هر مشکلیم داشته باشه اینم باید بفهمه که بچه با میل خودش به دنیا نیومده وظیفشه درست تربیتش کنه

۳۲

تاپیکتون رو قفل کرده بودید. چرا فکر میکنید شما مقصر هستید و چرا فکر میکنید همسرتون نباید در مورد شغل پدرتون چیزی میدونست؟

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

تاپیکتون رو قفل کرده بودید. چرا فکر میکنید شما مقصر هستید و چرا فکر میکنید همسرتون نباید در مورد شغل ...

بخاطر اینکه تو دعواها نکوبه تو سرم. دور وبرم دیدم خانواده هایی که داماد از پدرزن حساب میبره 

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

بخاطر اینکه تو دعواها نکوبه تو سرم. دور وبرم دیدم خانواده هایی که داماد از پدرزن حساب میبره

این ذهنیت آدم های بی عرضه هستش. طرف خودش رو نمیتونه بکشه بالا چه ربطی داره که شغل پدر زنش چیه. این حرف شما آدم رو به این فکر فرو می‌بره که شما یه دختر باید از همه نظر اوکی باشه که بتونه تو زندگی موفق باشه. قرار نیست همه پولدار باشن که.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

خواهرم کلاس اول بود کلا گردنش نگرفتم اما کلاس دوم دیدم خیلی عقبه از بقیه دیگه مامانم روزی دو ساعت میفرستتش پیشم . تصور کن از یک طرف شوهرم غر میزنه از یک طرف این خیلی بازیگوشه و تنبله و اینقدر عصبیم میکنه که خودمو میزنم ولی بچه رو نه.... بنظرم از یک معلم خونگی هم کمک بگیر من خواهرم علاوه بر خودم دو روز از هفته پیش مشاور اموزش میبینه بازم خیلی ظعف تحصیلی داره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
2810