2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9842 بازدید | 239 پست
عزیزم من خونمون تهرانپارسهدیر به تاپیکت رسیدم. گفتی پدرتون کجای تهرانپارس دستفروش هستن؟ هم خودم ازشو ...

خدا به شما عمر پربرکت بده عاشق خرید از دستفروش هستم چون به هرحال زحمت داره  گدایی نمیکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من الان اون یکی تاپیکتون رو دیدم    مشخضه که شما هم تقصیر نداری شوهرتون اعصاب خرد کن هست  

ادرس جایی که پدرتون کار میکنه بدید  شاید ما هم رد شدیم یه روز و خرید کردیم البته الان بسیار در تنگنا هستیم ولی همینجوریش هم مثلا اگر ده هزار دستم باشه یه خرید 5 هزاری میکنم ازشون بالاخره همه باید با هم اداره کنیم با کمک هم دیگه وگرنه کی به داد ما برسه 

بچه کلاس اولی همینه تا دو سه ماه گیج میزنه کاملا طبیعیه هرچقدر اذیتش کنی دیرتر یاد میگیره متوجهی؟

بچه من تا اخر سال گیج میزد. حتی الانم دومه بعضی وقتا گیج میزنه.البته بعضی وقتا خودشو میزنه به خری و من کفری میشم😤

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم. انشالله بتونی بغلش کنی و کنار هم زندگی کنین...منم گاهی باخودم میگم چرا ق ...

قوربونت 

توام بیشتر هوای بچه ات رو داشته باش 

انشالله بهترین روزا براتون رقم بخوره 

ای بابا 

عزیزم خودت رو کنترل کن ؛ سعی کن آرام باشی ؛ مراقب رفتارهات باش میتونه باعث بشه ازت متنفر بشه ....

سی دی عموفردوس شهرک الفبا رو براش بخر (آموزش الفبا است)

قدیمیه ولی جوابه ؛ مامانم برای خواهرم سالها پیش خرید خواهرم یاد گرفت ...

خیلی چیز خوبیه 

ببین این رفتارات یادش میمونه بعدا برات بد میشه ... 

رو خودش هم تاثیر میزاره و سعی میکنه به بقیه آسیب بزنه چون خودش آسیب دیده (ممکنه دعوا کنه یا حتی بقیه رو کتک بزنه)

ای بابا عزیزم خودت رو کنترل کن ؛ سعی کن آرام باشی ؛ مراقب رفتارهات باش میتونه باعث بشه ازت متنفر بشه ...

دقیقا الان پرخاشگر و عصبی شده. تا دعواش میکنم پرخاش میکنه یا میخواد بزنه همش میترسم وقتی بزرگ شه بدتر شه.

الانم مریض شده نرفته مدرسه باز چندروز از درساش عقب میمونه

باشه گلم سعیمو میکنم حتما

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

قربون دل مهربونت عزیزم. انشالله خدا به مالت برکت بده

عزیزم تاپیکت قفل بود اینجا پیام گذاشتم

پدرت دیگه سن کارکردنش نیست 

از طریق کمیته ی امداد اقدام کنید یه حقوق حداقلی میدن

یارانه م که هست 

هر چند کمه ولی خب تو این هوای سرد گناه داره پدرت

2810