2777
2789

خانما ماه پیش از شب 4 پریود 5شب استفاده کردم و روز18,19,20اقدام کردیم سیکلم33روزست یه روز بعد اقدام رفتم ببینم تخمک گذاری شده سونو گفت سایز فولی راست 22و فولی چپ 20بود و تخمک راستم آزاد شده بود و خیلی امید داشتم ولی آزمایش دادم منفی بود و پریود شدم الان روز 4پریودمه می‌خوام بازم لتروزول بخورم بدون تجویز پزشک میخورم و اینکه بگم اولین اقدامم بود 

ب نظرتون باردار میشم خودمم ورزش میکنم و وزن کم کردم و وضعیت تخمدان و رحمم خوبه یدونه کیست کوچیک دارم

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من یه دوره لتروزول خوردم دو قلو باردار شدم یادم هست سونو برای فولیکول هم که رفتم یکیش سایزش ۲۲ ...

الهی خدا نگهشون داره جنسیتشون چیه

الهی خدا نگهشون داره جنسیتشون چیه

چند سالته عزیزم؟همون ورزش بکن تغذیه سالم و بدون استرس باش سعی کن از رابطه لذت ببری اصلا ب بچه فکر نکن یهو باردار میشی تا یه سالم ممکنه طول بکشه نگران نباش

من دو دوره مصرف کردم با آمپول باردار شدم.. البته الان بزرگ شده دیگه کلاس سومه🥰

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چند سالته عزیزم؟همون ورزش بکن تغذیه سالم و بدون استرس باش سعی کن از رابطه لذت ببری اصلا ب بچه فکر نک ...

سنم زیاد نیس عزیزم فدات شمم ممنون

از ذهنم نمیره همش کمی اظطراب دارم