2777
2789
عنوان

اونایی که لتروزول مصرف کردن و نتیجه گرفتن♦️♦️

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست
حالا کافی بود بگم با خواهر شوهرم دعوام شده مادرشوهرم کتکم زد همه میومدن خدایی هیچکس نیس😐🥴

من استفاده کردم سال ۹۴ ولی هر ماه دکتر نمی‌رفتم مثلا یه دوره استفاده و آمپول جواب نمی‌داد بیخیال میشدم چند ماه بعد دوباره یه دوره که خرداد سال ۹۶ باردار شدم پوچ بود و بعد دیگه دارو استفاده نکردم و دو بار بعدش هم بدون دارو پوچ بود که بعد رو آوردم به طب سنتی و همون ماه اول باردار شدم شهریور ۹۷

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

فقط تنبلی تخمدان الانم ای یو ای کردم بار دومنشد میرم ای وی اف میکنم اونم نشد از زندگی شوهرم میرم راح ...

لتروزول که تخمدان و قوی می‌کنه سعی کن سبک زندگیتو عوض کنی

چرا بری مگه همه چی بچس

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو دوره مصرف کردم با آمپول باردار شدم.. البته الان بزرگ شده دیگه کلاس سومه🥰

الهی خدا نگهش داره منم دوره دوممه خدا کنه بشه 🥺

عزیزم جنسیت بچتون چیه

من استفاده کردم سال ۹۴ ولی هر ماه دکتر نمی‌رفتم مثلا یه دوره استفاده و آمپول جواب نمی‌داد بیخیال میش ...

خدا نگهش داره عزیزم طب سنتی چیا گفت

انشالله خدا به زودی دامنت رو سبز میکنه عزیزم امیدوار باش به درگاهش

قربونت انشالله با همه اونایی که در انتظارن منم بهش امید دارم و شاکرشم 

الهی خدا نگهش داره منم دوره دوممه خدا کنه بشه 🥺عزیزم جنسیت بچتون چیه

ممنون عزیزم.. انشاالله به زودی مامان میشی.. من دو تا دختر دارم و یدونه سقط داشتم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
استرس برات سمه بیخیال باش زندگی کن شد با شوهرت یکی دو روز برو سفر اینا خیلی مهمن

مرسی عزیزم کار شوهرم کمی این روزا زیاده جمعه ها هم نمی‌تونیم بریم بیرون🤦🏻‍♀️

خدا نگهش داره عزیزم طب سنتی چیا گفت

ممنونم عزیزم روزی خودت باشه یه نی نی سالم و اروم❤️🧡🙏من پلی کیستیک بودم و عفونت شدید رحم و بچه خورد هم داشتم نمیدونم اصطلاح پزشکیش چیه و شوهرم ازمایش اسپرم داد دکترا همه گفتن خوبه ولی طب سنتی گفت کیفیت و تحرک اسپرم کم هست هر دومون یه ماه دارو استفاده کردیم و جواب داد

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

اصلا سبک کردم 25 کیلو کم کردمتقریباً بله

منم 13,14کیلو کم کردم 

نه گلم اونجوری نگو ایشالا خدا یه بچه ناز و شلوغ بهت بده 

ای وی اف کن