2777
2789
عنوان

همون آبجیم که شوهرش فوت کرده بچشو چند روز برد مهدکودک اما واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 10251 بازدید | 110 پست
کاربری قبل اینشم قدیمی بود میگفت تازه ساختمش نمیدونم چرا تاریخ عضویت رو اشتباه زده 🫤🫤🫤چیه اسمش؟!

💔🥴

همون که لایک کرده دوتا کامنت بالایی هارو 

همون نفسم پسرم به انگلیسی🥴

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

بنده خدا تا میاد درد دل کنه بعضی عقده ای میان باعث میشن تعلیق بشه نمدانن که کارمایی هست و روزی سر خو ...

هیچکس باهاش دشمنی نداره مطمئن باشید 

خود نینی یار تعلیقش میکنه،بی دلیل که تعلیق نمیشه

بعدشم اگه دفاعیه ای داره بیاد بگه خب، چرا سکوت میکنه و کاربری جدید میسازه میاد روند قبلیشو ادامه میده ؟؟ 😐😐😐 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدا تا میاد درد دل کنه بعضی عقده ای میان باعث میشن تعلیق بشه نمدانن که کارمایی هست و روزی سر خو ...

آخی بنده خدا اونقدر دردودل کرده که دیگه همه شناختنش.

نی نی یار خودش همش به من و کاربرا گفت دیگه بس کنید ،ازش طرفداری نکنید همش میاد میناله از سادگی ودل نازکی کاربرا سواستفاده میکنه تا براش پول بفرستن!

کاربرای عزیز حالا هی شما پیشنهاد های مختلف کار برای خواهرش بدین 

این میگه نمیشه و نمیشه

چرا؟

چون دنبال پوله

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
کدوم میشه تگش کنی

@nafasampesaram‍ ‍  اسمش اینه 

لایک کرده خودش کامنتای چند نفرو 

چن بارم اینجا آنلاین شد هم بااین هم با مههتاااب

کاربرای عزیز حالا هی شما پیشنهاد های مختلف کار برای خواهرش بدین این میگه نمیشه و نمیشهچرا؟چون دنبال ...

دقیقاااا،یکی از فاکتورهای مشکوک بودنش همینه 

هررررر چی بهش پیشنهاد میدن میگه نمیشه، چون دنبال راه حل نیست، قصدش چیز دیگه ست 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
آبجیم اشتبا کرد بچشو روز خاکسپاری آورد وقتی صورت باباشو باز کردن ابجیم و پسرش صورتو دیدن اون روز یا ...

سلام کجایی نیستی چه خبر

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان