2777
2789

میگه بردم بنویسم قیمتشم اصلا نپرسیده. آبجیم ۴۷ سالشه پسرش ۳ونیم سالشه روز ۱۳ بدر باباش فوت کرد از اون روز خواهرم افسردگی گرفته سابقه افسردگی شدید هم داره قبل ازدواجش و دارو مصرف میکنه. بچه هم همش بیقراری میکنه سراغ باباشو میگیره الان خونه مادرم هستن شرایط روحی و مالیشون اصلا خوب نیس مادرم و داداشم خیلی اذیت میکنن اصلا درک نمیکنن همش جنگ ودعوا حتی من یبار اونجا بودم دیدم که داداشم بچه رو زد که چرا گریه میکنه نمیزاره من بخوابم اصلا بلد نیستن به بچه محبت کنن اونم بچه ای که یتیمه.

خواهرم گفت بزارم مهد حالش خوب باشه دوس پیدا کنه بازی کنه اما چندجا امتحان کر واینستاد. یجا برد خیلی قشنگ بود اتاق بازی جدا داشت با مربی های عالی هروز باهاش حرف میزدن آبجیمم میرفت اما دیگه خواهرزادم نمیره بدش میاد فراریه از همه. خیلی چسبیده به آبجیم پیش هیچکس و هیچ جا واینمیسه منم نزدیک نیستم ابجیم لااقل بزاره مهد بره یجا کار کنه قبلا که مجرد بود نظافت میرفت اما الان با بچه دست و پاش خیلی بستس

راستی قیمت مهد رو که پرسید آبجیم گفته ماهی ۲ونیم آبجیم میگه همون بهتر واینستاد خیلی گرون بود .

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

آبجیم اشتبا کرد بچشو روز خاکسپاری آورد وقتی صورت باباشو باز کردن ابجیم و پسرش  صورتو دیدن اون روز یادمه خواهرزادم گفت چرا بابا اینجا خوابیده. الانم همش میگه بابا کجاست 

راستی خیلی باهوش و قشنگ حرف میزنه مثل آدم بزرگا

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبجیم اشتبا کرد بچشو روز خاکسپاری آورد وقتی صورت باباشو باز کردن ابجیم و پسرش صورتو دیدن اون روز یا ...

الهی بگردمش نباید این صحنه رو میدید 😔

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
باید مربی ها سرگرمش کنن خواهرتم بهش اطمینان بده ک دو بار در طول روز میام بهت سر میزنم ک نترسه و وایس ...

مربی ها عالی بودن اما این واینمیسه. رو پشت بوم مادرم یه اتاق ساختن اونحا میشینن جفتشون افسرده شدن

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

خیلی.. یعنی هیچ حامی و پشتیبانی ندارنخانواده شوهرشم که میگن خودتو بچه برین گمشین

اسی؟

من آموزش گلسر سازی دارم رایگان یاد میدم

خواهرت سرش گرم میشه اگه درست کنه ببره مهدکودک ها.

من بچه ام ۴ سالش هست از وقتی گذاشتم مهد خیلی اعصاب و روح و روانم آرامش پیدا کرده حداقل روزی ۴ ساعت برای خودم هستم 

مهدکودک بچم ۹ ماه ۱۲ میلیون می گیره ، اگه بگرده جای ارزونتر پیدا می کنه ، بچه مستقل تر و آرومتر می شه فکرش هم از باباش میاد بیرون و دوست پیدا می کنه خواهرتم یکم وقت می کنه خودش پیدا کنه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
الهی بگردمش نباید این صحنه رو میدید 😔

دقیقا زجه زدن مادرشو دید باباشو دید که دیگه جون نداره

باباش یه پا نداشت با دوتا عصا بود همیشهگ الانم هی میگه بابا عصاهاشو نبرده😔

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

من بچه ام ۴ سالش هست از وقتی گذاشتم مهد خیلی اعصاب و روح و روانم آرامش پیدا کرده حداقل روزی ۴ ساعت ب ...

اره من گفتم ببر مسجد یا یجای ارزون پیدا کن راضیش کن بره

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

دقیقا زجه زدن مادرشو دید باباشو دید که دیگه جون ندارهباباش یه پا نداشت با دوتا عصا بود همیشهگ الانم ...

😔😔😔😔

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
مربی ها عالی بودن اما این واینمیسه. رو پشت بوم مادرم یه اتاق ساختن اونحا میشینن جفتشون افسرده شدن

به نظرم خواهرت بره یه جا مادریار مهد بشه ، همون جا هم بچه اش اسم بنویسه تا بمونه ، هر دو کنار هم ، هم خواهرت شغل پیدا می کنه هم کنار بچه اش هست 

مادریارها کارهای خدماتی مهد انجام می دن به بچه ها غذا می دن چایی درست می کنند و ...

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟