2777
2789
عنوان

همون آبجیم که شوهرش فوت کرده بچشو چند روز برد مهدکودک اما واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 10507 بازدید | 111 پست
همون سمیه ۱۲؟ اونجا گفته دوتا بچه دارم که

نمیدونم .بچه ها گفتن همون آسمانه .

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کاربری تعلیق نشدهخودش به نی نی یار میگه که پاک کنه

اره تا اوضاع خیط میشه پاک میشه تاپیکاش؛ به اذن و یاری خداوند متعال 🤭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نداری تگش کنی

نه یادم نیست

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

بنده خدا تا میاد درد دل کنه بعضی عقده ای میان باعث میشن تعلیق بشه نمدانن که کارمایی هست و روزی سر خودشون یا بچه هاشون میاد چقدر هم خوشحال میشن از بد بختی یکی دیگه خوب اگه دوست ندارید اینجور تاپیک ها نرید به هر حال اگه کاربری دیگه زد اینجا بذارید دلم سوخت واقعا بعصی ها چه بی رحمن

اره تا اوضاع خیط میشه پاک میشه تاپیکاش؛ به اذن و یاری خداوند متعال 🤭

با کاربری قدیمیش برگشته ،مال۹۷🫡

خدایی این همهههههه سیمکارت وکاربری رو چطووور ساخته یاخدا😐

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

با کاربری قدیمیش برگشته ،مال۹۷🫡خدایی این همهههههه سیمکارت وکاربری رو چطووور ساخته یاخدا😐

کاربری قبل اینشم قدیمی بود میگفت تازه ساختمش نمیدونم چرا تاریخ عضویت رو اشتباه زده 🫤🫤🫤

چیه اسمش؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇