2777
2789
عنوان

صد و چهل ملیون پول دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 115 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها راه حل صبرهباید صبر کنی ورمش بخوابه بعد اگر درست نشد دوباره عمل یا فیلراما به نظرم زوده برا نار ...

حرفتون منطقیه و کاملا درسته 

ولی اخه آدم جونش ب لبش میرسه ...

چطوری انقدر صبر کنم واقعاوقتی هربار میبینمش

چرا دست میبرین تو کار خدا خودش آفریده حالا یکی آره بینی واقعا افتضاحی داره بخواد می‌ره چرا الکی دست ...

خدا بعضی هارو بدون دست و پا میافرینه 

نباید عضو مصنوعی بزاریم ؟ 

برا بعضی ها مقعدشون بسته است 

نباید باز کنن ؟ 

خیلی‌هارو جوری آفریده که نمیتونن درست نفس بکشن 

نباید راه هواییشونو باز کنن ؟ 

بعضی نوزادا با سرطان و ایدز ب دنیا میان 

نباید دست ببریم ؟ 

چ منطق اشتباهیع اخه ...

قرن ۲۱ ام 

کام آن

حرفتون منطقیه و کاملا درسته ولی اخه آدم جونش ب لبش میرسه ...چطوری انقدر صبر کنم واقعاوقتی هربار میبی ...

من درکت میکنم چون خودمم رفتم عصب کشی دندونم عفونت کرد دکتر گردن نگرفت عفونتم با انتی بیوتیک خوب نشد مجبور شدم بکشم کلی ناراحت شدم تو ۲۰ سالگی امپلنت کردم کلی ناراحت شدم چه برسه دماغ ادم ولی دیگه اتفاقیه که افتاده الان بخوای کاری کنی فقط میتونی بری شکایت کنی دادگاه اونم باز کلی داستان 

فعلا روش چسب بزن تا چشت بهش نیفته هرکاری بخوای بکنی باید صبرکنی تا یه سال

140 میلیون؟؟؟؟؟تهرانی؟حتمن دکترت خیلی معروفهببین الان ورمه و حداقل تا سه ماه شکل واقعی معلوم نیس صبر ...

نه قمم 

ولی تهران رفتم برا عمل 

اره دکتر معروف و قدیمیه 

منم رو همین حساب اعتماد کردم ... 

تا سه ماه دیگه که من سکته میکنم اخه🫠💔