2777
2789
عنوان

همون آبجیم که شوهرش فوت کرده بچشو چند روز برد مهدکودک اما واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 10507 بازدید | 111 پست
عزیزم چرا هی کاربریت عوض میشه میدونی چقد بفکرت بودمتو که بافتنی خوب بلدی کاش عروسک ببافی خیلی فروش د ...

دوباره تعلیق شدع

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
دوباره تعلیق شدع

چرا؟ 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؟

اخرین تایپیک که زده بودگندکارش دراومدهمه بچه هااومدن گفتن کلاهبرداره توپی وی شماره کادت میده وهمه تایپکاش هدف داره اخه برگشت گفت ۴۰۰تومن میخوام کادوبخرم برابچم که همه برن پی ویش براش پول بزنن.بعدنی نی یارهم به یکی ازبچه هاپیام داده بودکه این خانم اخآدی میکنه

اخرین تایپیک که زده بودگندکارش دراومدهمه بچه هااومدن گفتن کلاهبرداره توپی وی شماره کادت میده وهمه تا ...

این خانم قبلا هم با کاربری قبلیش میومد خصوصی من یا راهنمایی میکردم یا سوال میپرسید 

حتی بدونه اینکه من یادم باشه روز عرفه اومد گفت به یادت هستم و دعات میکنم

هیچوقت هم ازم تقاضای پول نکرد 

دیگه هرکی هست و هرکار کرده من وظیفه داشتم اینا رو که ازش سراغ دارم بگم تا مدیونش نباشم 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
این خانم قبلا هم با کاربری قبلیش میومد خصوصی من یا راهنمایی میکردم یا سوال میپرسید حتی بدونه اینکه م ...

منم چیزی ازش ندیدم بچه هامیگفتن

اخرین تایپیک که زده بودگندکارش دراومدهمه بچه هااومدن گفتن کلاهبرداره توپی وی شماره کادت میده وهمه تا ...

محالع باور کردنی نیست 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
محالع باور کردنی نیست

چی محاله ؟

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

چرا تاپیکی که درمورد فرو کردن مداد تو انگشت بچه بخاطر عصبانیت کرده بود حذف شد؟چه جوری حذف شد؟چون بچه ها گفتند تعلیق نشده؟کاربری جدید داره یا اینکه یه نفر گفت مجددا شماره کارت داده؟

چرا تاپیکی که درمورد فرو کردن مداد تو انگشت بچه بخاطر عصبانیت کرده بود حذف شد؟چه جوری حذف شد؟چون بچه ...

لابد خودش میگه براش پاک میکنن دیگه 

یه تاپیک اولش هم بود من راجب اینکه چطور اینهمه سیمکارت گیر میاره عضو میشه ازش پرسیدم، جواب سربالا داد

گفتم من نهایت بتونم با سیمکارت مامانم واینا سه تا کاربری بسازم چطور تو اینهمه میسازی زود زود؟! 

گفت ما پرجمعیتیم حتی برادرم داماد هم داره و.. بعدم سیمکارت رایگان ۰۹۹۶میدن! 

روز بعد دیدم اون تاپیکم ترکیده ،نیست! 

موندم این همه آدم دارن ،پرجمعیتن وبهش میتونن کمک کنن تو نی نی سایت عضو شه ،چطور دستشو نمیگیرن یه کمکی کنن از این وضعیت نجات پیدا کنه🤔

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

لابد خودش میگه براش پاک میکنن دیگه یه تاپیک اولش هم بود من راجب اینکه چطور اینهمه سیمکارت گیر میاره ...

بچه ها گفتن کاربری جدیدش سمیه است 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️