2777
2789
عنوان

همون آبجیم که شوهرش فوت کرده بچشو چند روز برد مهدکودک اما واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 10795 بازدید | 123 پست
متاسفانه بعضی جاها کار ادم راه نمیندازن این بنده خدا هم که میگم رف شهرستان پیش مامانش دیگه اونجا چون ...

دقیقا اصلا واسشون مهم نیس‌. گفتم یعنی چی الان اینا تا ۶ ماه دیگه چیکار کنن اصلا اهمیت ندادن

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا اصلا واسشون مهم نیس‌. گفتم یعنی چی الان اینا تا ۶ ماه دیگه چیکار کنن اصلا اهمیت ندادن

باید هر روز بره اتفاقا با بچه بره نه که دلشون رحم بیاد زودتر کارتون راه بندازن یه سر هم بره کمیته امداد خواهرت خیاطی بلده؟یا فرش ؟

اسی؟من آموزش گلسر سازی دارم رایگان یاد میدمخواهرت سرش گرم میشه اگه درست کنه ببره مهدکودک ها.

ممنون عزیزم خدا خیرت بده الهی. آبجیم پاکت پول درست میکرد الان میگه درآمدی نداره گفت اینو بزارم مهد که برم نظافت که واینمیسه

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

باید هر روز بره اتفاقا با بچه بره نه که دلشون رحم بیاد زودتر کارتون راه بندازن یه سر هم بره کمیته ام ...

دیگه فقط به دهک نگا میکنن نه هیچی...

نه چیزی بلد نیس دارو میخوره و دستاش لرزش داره

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

دیگه فقط به دهک نگا میکنن نه هیچی...نه چیزی بلد نیس دارو میخوره و دستاش لرزش داره

ای بابا میدونم سخته ولی بگو خودش جمع و جور کنه باید قوی باشه بچش به اون نگاه میکنه منم مثل بچه خواهرت ۶ سالم نشد که پدرم فوت شد ولی مادرم با اینکه شکست ولی ظاهرش حفظ میکرد مادرم قرص اعصاب میخورد ولی محکم بود 

ممنون عزیزم. خدا خیرت بده الهی

سلام.به خواهرت بگو بره بیت رهبری یا نامه بنویسه .محاله که کمکش نکنن

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

فک نکنم. من یبار زنگ زدم دفتر بیت رهبری مشکلمو گفتم گفت برین وام بگیرین گفتم خب ضامن نداریم گفت دیگه مشکل خودتونه و قطع کرد

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

خدا نکنه عزیزم. خدا به خواهرت و بچش آرامش بده الهی دقیقا انگار مونده تو ذهنش. یبار من اونجا بودم هی ...

ممنونم خدا رفتگان شما رو بیامرزه

خوب گفتی. ما هم بهش میگفتیم رفته آسمون پیش خدا. این غم فقدانشونو کمتر میکنه و کمک میکنه به مرور مرگ رو درک کنن. تقدیره دیگه. ان‌شاالله به مرور با این موضوع کنار میاد البته به شرطی که حامی های خوبی داشته باشه که فکر میکنم طفلی از این نعمت محرومه.

دلت خوشه عزیزم.

بیت‌ رهبری فقط بین المللی کار می‌کنه و مردم کشورهای دیگه رو میبینه و ساپورت می‌کنه،برای ایرانی نه وقت دارن و نه پول.

من بیست سال پیش دانشجو بودم و مشکل داشتم و کار میخواستم.رفتم بیت رهبری تو خیابون پاستور.الکی یه نامه دادن دستم و فرستادن وزارت کار،اونو که خودمم بلد بودم.

آخرشم هیچی به هیچی و مجبور شدم انصراف بدم از دانشگاه و به فوق دیپلم رضایت دادم و تمام.

در حالیکه دانشگاه خوبی مثل علامه طباطبایی قبول شده بودم و برای این قبولی ۸ کیلو وزن کم کرده بودم اینقدر که خوندم.

ایرانی جماعت دلسوز نداره،این مملکت صاحاب ندارن.

دلت خوشه عزیزم.بیت‌ رهبری فقط بین المللی کار می‌کنه و مردم کشورهای دیگه رو میبینه و ساپورت می‌کنه،بر ...

چند نفر و دیدم که به بیت رهبری نامه نوشتن و خیلی کمکشون کردن .یکی بود واسه جهیزیه دخترش نامه نوشته بود بخدا براشون کلی وسایل فرستادن .گاز و یخچال و فرش هم بود بینشون .

منم پسرم یه مشکلی داره خیلی دلم میخواد شانس مو امتحان کنم .ولی غرورم اجازه نمیده 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
دیگه فقط به دهک نگا میکنن نه هیچی...نه چیزی بلد نیس دارو میخوره و دستاش لرزش داره

عزیزم چرا هی کاربریت عوض میشه میدونی چقد بفکرت بودم

تو که بافتنی خوب بلدی کاش عروسک ببافی خیلی فروش داره 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

عزیزم چرا هی کاربریت عوض میشه میدونی چقد بفکرت بودم

تو که بافتنی خوب بلدی کاش عروسک ببافی خیلی فروش داره 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰