2777
2789
عنوان

همون آبجیم که شوهرش فوت کرده بچشو چند روز برد مهدکودک اما واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 10507 بازدید | 111 پست
من خودم دورم بهش نزدیک نیستم یا خونه ندارم بگم بیا من بچتو نگه میدارم. خودم خونه مادرشوهرمم اثاثم خو ...

عزیزم! 💔

ان شالله خدا برای هر دو تون وسیله کنه و از این مشکلات بیرون بیایید! 

فکر کنم شما رو یادم باشه همون که شوهر خواهرت معتاد بود؟ 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
دقیقا زجه زدن مادرشو دید باباشو دید که دیگه جون ندارهباباش یه پا نداشت با دوتا عصا بود همیشهگ الانم ...

الهی بمیرم براش😭😭 یعنی یه آدم عاقل اون جا نبود که بگه بچه رو نمیبرن واسه دیدن جنازه باباش؟

من خواهرزاده‌م سه سالش بود باباش فوت کرد. یادمه تو سردخونه وقت آخرین دیدار که شد من موندم تو ماشین با بچه خواهرم. نذاشتیم باباشو ببینه. بچه که اصلا درکی از دیدار آخر نداره که بخواد خداحافظی کنه و مرگ عزیزش رو درک کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا صبر و توان بهشون بدهای کاش روز خاکسپاری یکی بچه را نگه میداشت نمیبردید ما هم یکی از فامیلامون با ...

دقیقا... مثل چسب چسبیده به آبجیم وگرنه من خودم نمیرفتم نگهش میداشتم. اون یکی ابجیمم دخترش مریض بود بمیارستان یماه بستری بود خودشم نتونست بیاد کسی نبود نگه داره

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

نه هیچی . معلوم جسمی هم بود یه پا نداشت خدا بیامرز تو جوونی تو تصادف پاش قطع شده بود از قسمت رون

خوب الان برن بهزیستی حمایت میشن

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
الهی بمیرم براش😭😭 یعنی یه آدم عاقل اون جا نبود که بگه بچه رو نمیبرن واسه دیدن جنازه باباش؟من خواهر ...

خدا نکنه عزیزم. خدا به خواهرت و بچش آرامش بده الهی دقیقا انگار مونده تو ذهنش. یبار من اونجا بودم هی بچه ها اسم باباشونو میاوردن یهو به آبجیم برگشت گفت بابا کجاست من گفتم رفته پیش خدا اون بالا تو آسمون الان آبجیم میگه هی میره تو حیاط آسمونو نگا میکنه میگه بابا منو میبینه

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

خوب الان برن بهزیستی حمایت میشن

شوهرت اتفاقا عضو بود. الان بعد فوت شوهرش باهم رفتیم بخدا یه روز الاف بودیم ازاین اداره فرستادن اون اداره تو بهزیتسی گفتن دهکش باید ۴ باشه تو عضو شه چقد رفتیم سازمان هدفمندسازی اونجا من بحثم شد اعتراض زدیم اما هنوز دهکش نیومده پایین هیچی هم بنامش نیس

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

عزیزم! 💔ان شالله خدا برای هر دو تون وسیله کنه و از این مشکلات بیرون بیایید! فکر کنم شما رو یادم باش ...

اره عزیزم علت فوت رو زدن ایست قلبی. مثل اینکه گوشه خیابون سکته قلبی کرده چون هی بخواهرم پیام میداد توروخدا بچه رو بیار ببینم

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

نه هیچی . معلوم جسمی هم بود یه پا نداشت خدا بیامرز تو جوونی تو تصادف پاش قطع شده بود از قسمت رون

خب خواهرت بره زیر نظر کمیته امداد بره اونجا اتفاقا بهش کمک میکنن شغل براش جور میکنن من یکی میشناختم شوهرش مرد یه بچه ۴ ساله داشت هیچی نداشتن هیچی رفت کمیته امداد وام اشتغال گرف یه مغازه زد خدا رو شکر کارش تو مغازه گرف تازه کمیته بهشون وام مسکن و زمین هم داد ساختن شرایطش و وامهاش مثل این مسکن ملی ها ماشینم خرید  

کدون شهر هستن؟ ما تو یکی از گرون ترین شعرهای ایرانیم دلی یک و سیصد هزینه مهد میدیم.می تونند ببرن مه ...

تهران هستیم.. اینجا رو پرسیده بود گفته بود ۲ونیم

دوروز دیگه نرفت

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

شوهرت اتفاقا عضو بود. الان بعد فوت شوهرش باهم رفتیم بخدا یه روز الاف بودیم ازاین اداره فرستادن اون ا ...

قبول داری اگه داداش نداشتین الان زار می زدین که همه سختی های زندگی مون برای اینه که یه داداش نداریم که کمک و همراهمون باشه اگه یه داداش داشتیم الان ازدواج های بهتری داشتیم الان مجبور نبودیم تنهایی از این اداره به اون ادراه بریم و اصلا خود داداش کارهامون می کرد و خرجمون می داد!   ولی تو واقعیت نهایت کاری که اون برادره می کنه کتک زدن بچه کوچولو یتیم خواهرش هست! هی روزگار! 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
شوهرت اتفاقا عضو بود. الان بعد فوت شوهرش باهم رفتیم بخدا یه روز الاف بودیم ازاین اداره فرستادن اون ا ...

ببین عزیزم هر روز بره . کسی:براش دل نمیسوزه خودش باید هر روز بره و گریه زاری راه بندازه تا کارشو درست کنند . بگه بچم چی بخوره تا دهکم درست شه. برای کار هم اون کاربر پیشنهاد خوبی دادن گفتن به عنوان خدمه تو مهد برن و بچه رو هم با خودشون ببرن تا عادت کنه. شده با حقوق خیلی پایین.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
خب خواهرت بره زیر نظر کمیته امداد بره اونجا اتفاقا بهش کمک میکنن شغل براش جور میکنن من یکی میشناختم ...

بابا بخدا یروز صبح تا شب الاف شدیم چقد مارو کشوندن این اداره اون اداره. اخر زدن سیستم گفتن دهک باید ۴ باشه تو عضو بهزیستی شه. اعتراض زدیم ۶ ماه طول کشید تا بررسی کنن دوباره چندهفته پیش رفتیم سایت دیدیم دهکش نیومدده پایین دوباره اعتراض زدیم

خیلی بد شده قبلنا میومدن تحقیق الان فقط میگن دهک  مهمه درصورتی که هیچی بنامش نیس 

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

ببین عزیزم هر روز بره . کسی:براش دل نمیسوزه خودش باید هر روز بره و گریه زاری راه بندازه تا کارشو درس ...

اتفاقا همونجا گفته اگه میخواین من بیام گفتن نه لازم نداریم.

اره بخدا اینجور جاها فقط بایدبری دعوا کنی

بدشانسی دور هم هست. یبار دوتایی رفتیم سازمان مرکزی بهزیتسی 

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

بابا بخدا یروز صبح تا شب الاف شدیم چقد مارو کشوندن این اداره اون اداره. اخر زدن سیستم گفتن دهک باید ...

متاسفانه بعضی جاها کار ادم راه نمیندازن این بنده خدا هم که میگم رف شهرستان پیش مامانش دیگه اونجا چون اشنا داشت کارش زود راه انداختن من که همیشه تحسینش میکنم چون از هیچی و با کلی تلاش و مطمئنا توجه و لطف خدا به اینجا رسید

قبول داری اگه داداش نداشتین الان زار می زدین که همه سختی های زندگی مون برای اینه که یه داداش نداریم ...

دقیقا همیشه میگم اینهمه شوهرم کتکم زد یبار یکی از داداشم نیومد بزنه تو دهنش درصورتی که الان خواهرشوهرام اگه شوهراشون چپ نگاشون کنن شوهرم میره تیکه پارشون میکنه. حتی شوهرمم چندبار زده تو سرم که داداشات چقد پخمه ان

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم