2777
2789
عنوان

همون آبجیم که شوهرش فوت کرده بچشو چند روز برد مهدکودک اما واینمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 10499 بازدید | 111 پست
مامانت چه سنگدله

مامانم مهربونه اما نمیتونن و بلد نیستن درست رفتار کنن یا ابجیم واسه شوهرش گریه میکنه داد میزنه سرش یا بفهمه رفته سرخاکش فحش میده که چرا میری حالا و روز الان خودتو بچه رو ببین

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

آبجیم اشتبا کرد بچشو روز خاکسپاری آورد وقتی صورت باباشو باز کردن ابجیم و پسرش صورتو دیدن اون روز یا ...

خدا صبر و توان بهشون بده

ای کاش روز خاکسپاری یکی بچه را نگه میداشت نمیبردید 

ما هم یکی از فامیلامون با اینکه بچه ها ده دوازده بودند سر تشیع پدرشون نبردن 

ولی مادربزرگم فوت کرد پسرعمه ۴ساله ام سرخاک  بود تا چند وقت تب شدید کرده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدون شهر هستن؟ ما تو یکی از گرون ترین شعرهای ایرانیم دلی  یک و سیصد هزینه مهد میدیم.

می تونند ببرن مهد های دولتی. خواهرتون باید دو سه هفته باهاش بره و حتی شده تو حیاط بشینه تا بچه عادت کنه. بهشون سفارش کته اصلا سختگیری نداشته باشن و بچه فقط بازی کنه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
دقیقا زجه زدن مادرشو دید باباشو دید که دیگه جون ندارهباباش یه پا نداشت با دوتا عصا بود همیشهگ الانم ...

عزیزم خدابیامرزتش اینو گفتید شمارو یادم اومد گلم خریده بود واسه خواهرت چقدر سخت امیدوارم زندگیشون روبه راه بشه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

مامانم مهربونه اما نمیتونن و بلد نیستن درست رفتار کنن یا ابجیم واسه شوهرش گریه میکنه داد میزنه سرش ی ...

شما با مادرتون صحبت کنید و آگاهی بدید بهشون 

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
به نظرم خواهرت بره یه جا مادریار مهد بشه ، همون جا هم بچه اش اسم بنویسه تا بمونه ، هر دو کنار هم ، ه ...

من خودم یبار رفته بودم قهر رفتم گفتن نمیشه بچتو بیاری یا باید بچتم ثبت نام کنی . اونا حقوقشون کمه  آبجیمم گفته بود گفتن لازم نداریم

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

اره من گفتم ببر مسجد یا یجای ارزون پیدا کن راضیش کن بره

خوآخرت یکم سختش هست با یه بچه بره بگرده اگه می تونی کمکش کن و خواهری کن و بگرد یه جا رو براش پیدا کن 

فرهنگسراها هم کلاس برای بچه ها دارن منتها ساعتش کمتره ولی ارزونتره! 

من بچه ام خیلی وابسته بود تا بستان دو ماه تو فرهنگسرا کلاس های یو ساعته بردمش تا کم کم یاد گرفت از من دور باشه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خوآخرت یکم سختش هست با یه بچه بره بگرده اگه می تونی کمکش کن و خواهری کن و بگرد یه جا رو براش پیدا کن ...

من خودم دورم بهش نزدیک نیستم یا خونه ندارم بگم بیا من بچتو نگه میدارم. خودم خونه مادرشوهرمم اثاثم خونه مادرمه

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم