2777
2789
بگو کی اول کیو ریپ زدنه بابا؟ پاچه بگیری در بری؟ مگه من سنگ زدم به تو که له له زنان دنبالم افتادی؟

ریپ زدم گفتم عنتر بعدتو گفتی هفت جدواباد منم. جوابتو دادم ریپ زدم اماتو اول فوش دادی جوابتم شنیدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزیزم زشته واقعا مگه بچه دبستانی هستین اخه چ کاریه

من چیزی به اون نگفتم.

به استارتر گفتم بچه ی منم اینجوریه ناشکر نباش اون اومد رو پیام من ریپ زد و شروع کرد به فحاشی.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
2805
ریپ زدم گفتم عنتر بعدتو گفتی هفت جدواباد منم. جوابتو دادم ریپ زدم اماتو اول فوش دادی جوابتم شنیدی

اها پس عنتر برا تو عادیه. برا من نیست. تو لابد زیاد شنیدی.

یاد بگیر جایی که بهت مربوط نیست وسط نپر.

[QUOTE=359877857]گوسفند کشتیم براش عقیقه 

یک تحقیقی در موردش بکن . گوسفند عقیقه ،برای صحت و سلامتی فرد هست ولی اداب خاصشو داره .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اها پس عنتر برا تو عادیه. برا من نیست. تو لابد زیاد شنیدی.یاد بگیر جایی که بهت مربوط نیست وسط نپر.

توهم یادبگیر بلدی نیستی امیربدی نیای حرف بیخود بزنی ّبه ی مادر نگران مشکلوخودت حل کن کوچولو. ن نی نی یارو. صداکنی شب بخیر کوچولو

توهم یادبگیر بلدی نیستی امیربدی نیای حرف بیخود بزنی ّبه ی مادر نگران مشکلوخودت حل کن کوچولو. ن نی نی ...

کسی که یه هفته پیش عضو شده و مطمئنم بچه مدرسه ایه و روزی هزار بار به هم عنتر میگن دیگه همین میخواد باشه

من دلداری ندادم به عنوان کسی که این راه رو رفته راهکار دادم اونی که بخواد بگیره میگیره نخواد هم هیچ

تو هم زیاد به خودت فشار نیار برو تکالیفتو انجام بده زود هم بخواب صبح خواب نمونی. ۳تا نکته رو هم فراموش نکن. یک جایی که مخاطب نیستی نظر نده. دو جایی که تجربه ای نداری نظر نده. سه نزار شنیدن فحشایی مثل عنتر برات عادی بشه. 

2810