2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری از آب درامد من که تستش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 125 پست
ببر مشاوره قبل سرخونه زندگی رفتن تون اکه بچه دار بشی ممکنه بچه هم یاد بگیره از حقش دفاع نکنه مثل پدر ...

خدایا منو بکش قبل عقد فکر میکردم دارم با خفن ترین مرد زمین عقد میکنم تو محیط کار دبده بودمش پرستیژ هزار اما الان توی بطن زندگیش میبینم حتی برای دفاع از حقش صداشو بالا نمیبره

دلم میخواد همین الان ازش جدا بشم همه چیش رفته روی مغزم رانندگی بلد نیست پوستم کنده شد تا بش یا ذادم ...

تو این سه سال فقط فکرت پیش این بود که از لحاظ رابطه تستش کنی؟ طرف نه رانندگی بلده نه بلده معاشرت کنه نه بلد از حقش دفاع کنه 😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا منو بکش قبل عقد فکر میکردم دارم با خفن ترین مرد زمین عقد میکنم تو محیط کار دبده بودمش پرستیژ ه ...

بخدا خیلی سخت میگیری یکم زندگی های دیگه نگاه کن ببین.اکه فقط اینایی که گفتی باشه ببر مشاوره برای زندگیت بجنگ.یکوقت خدانکرده جدا بشی بعد ببینی این خوب شده وموفق شده دلت میسوزه توعقد بیشتر بمون اگه درست نشد بعد جدا شو

والا ماکه قبل عقد رابطه هم داشتیم من فکر میکرد انقدر گرمه من نتونم هندلش کنم خیلی حرفای اونحوری میزد ...

عزیزم تو‌سه سال با طرف رابطه داشتی دیگه همه چی اولش خوبه دیگه درسته دو‌ماهه عقد کردی ولی رابطه مهمه که سه سال داشتی دیگه شور و‌ذوق نمیمونه که بعد سه سال 😐

تو این سه سال فقط فکرت پیش این بود که از لحاظ رابطه تستش کنی؟ طرف نه رانندگی بلده نه بلده معاشرت کنه ...

حالا اسی بیشتر بخاطر رابطه ناراحته این چیزهای دیگه به چشمش اومده اون شاید بدش میاد رانندگی کنه انشاالله درست میشه

🤣🤣

🤣🤕والا بخدا، انقد که این ازدواج سخته و پر مورد و مساله که اصن آدم میخواد قید ش و بزنه هر جاش و درست و فکر میکنی ی جای دیگه سرباز میکنه، نمیدونم برا همه اینجوریه؟ 

چرا پس بعضیا خیلی سبک و راحت ازدواج میکنن و بچه و روون پیش میره زندگی شون 

حالا اسی بیشتر بخاطر رابطه ناراحته این چیزهای دیگه به چشمش اومده اون شاید بدش میاد رانندگی کنه انشاا ...

تاپیکاشو بخونی میبینی که تنها بحث رابطه نیس کلا بعد عقد طرفشو‌داره میشناسه ...

تو این سه سال فقط فکرت پیش این بود که از لحاظ رابطه تستش کنی؟ طرف نه رانندگی بلده نه بلده معاشرت کنه ...

واااای نگم برات من همه چیشو زیر نظر داشتم رفتارش توی محیط بیرون عالی بود من اصلا معیارم پرستیژ اجتماعیش بود که همه جا سرم بالا بود ولی من باش مهمانی فامیل نزفته بودم کلا توی مهمانی سرد سلام میده و ساکته ولی حالا بیا یه جلسه با فرمان دار یا مدیر فلان سازمان بزار همچین شیک و پیک رفتار میکنه تعجب میکنی اما تو مهمانی شل و ماست رفتار میکنه 

2810