2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری از آب درامد من که تستش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 125 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای نگم برات من همه چیشو زیر نظر داشتم رفتارش توی محیط بیرون عالی بود من اصلا معیارم پرستیژ اجتما ...

شاید چون فقط تو‌محیط کاری بوده و اصلا مهمونی هارو شرکت نمیکرده و خیلی دلایل دیگه مثلا بهتر بود تو رستوران و دورهمی دوستانه چکش میکردی

شاید چون فقط تو‌محیط کاری بوده و اصلا مهمونی هارو شرکت نمیکرده و خیلی دلایل دیگه مثلا بهتر بود تو رس ...

نکردم این موقعیت هارو نداشتیم من گفتم تو محیط کار درجه یک هست تو اجتماع درجه یک هست پس ادم معاشرتی هست اما میبینم معاشرتی نیست

منم وقتی به این موضوع فکر میکنماسترس میگیرم

بخدا دیگه چشمم ترسیده از ازدواج بعضی چیزا رو که میبینم و میخونم که قابل پیش‌بینی و تشخیص نیس قبل عقد... واقعا خدا خودش بهمون کمک کنه 

آخه چیکار کنه آدم ی ازدواج میخوای کنی کلی مساله و دغدغه مالی و... هس که به کنار، همینکه ی آدم خوب و مناسب و دلخواه تم بتونی پیدا کنی ی طرف، از کلی لحاظ باید بسنجی، آخر م باز ی سری چیزا زیر ی سقف خودش و نشون میده 😕پناه بر خدا واقعا

تو‌سه سال رستوران یا کافه نرفتین؟

کافه رستوران پارک همه جا رفتارش عالیههه خیلی شیک و پیک رفتار میکنه اما تو معمانی ها معاشرت نمیکنه اینو وفتی عقد کردیم و مهمانی رفتیم متوجه شدم

دقیقا دلم میخواست در طول هفته زنگ بزنه التماسم کنه که توروخدا بیا باهم باشیم ولی اصلا کل هفته هیچ صح ...

چی بگم

ولی باز اینکه توهمون روز هفته ازت چنبار میخاد باز خوبه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دلم میخواد همین الان ازش جدا بشم همه چیش رفته روی مغزم رانندگی بلد نیست پوستم کنده شد تا بش یا ذادم ...

دوران عقد فرصتیه برا بیشتر اشناشدن و بیشتر هموشناختن

ما قبل عقد رفت وامد خانوادگی نداشتیم بیرون رفتن نداشتیم خیلی محدود بودیم

ولی تو عقد یسری چیزا که متوجه شدم ولی ادامه دادم الان میفهمم که همون دوران باید تکلیفمو روشن میکردم

توام بشین بسنج ببین چی درسته ان شاءلله مشکلتون حل شه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
2810