2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری از آب درامد من که تستش کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 125 پست
ببین اگه عیب مرد فقط همین باشه اشکال نداره زن بره دنبال درمان انقدر مردها بد شدن یا زنباز یا معتاد ی ...

خب مام گرمی مردای بقیه رو میبینیم مقایسه میکنیم دلمون میخاد

تو زندگی هردونفر وظیفشونه به یسری چیزا وفادار باشن این که نشد حرف

چون بقیه اینجورن من باید قدر بیشتر بدونم و به روش نیارم

اونجور باشه مردام باید بگن الا زنا اکثرا دوستپر دارن پول براشون مهمه ... پس ما خیلی سربه سرشون نذاریم

ترس باید براهردو نفر باشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
تقویت عمومی بدن هست.برای میل جنسی هست خانم ها بخورن خوبه اگه طبعت گرمه زیاد نخور بیشتر میشه

ممنونم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر به نظرم اومد به این خاطر که بابت مسایل جنسی نگرانی داری، داری این مساله رو به بقیه موضوعاتم بسط میدی و فقط نقاط منفی همسرت رو میبینی. اینقد که نگرانی، اصلا خوبیاش رو نمیبینی. بعدم همسرت الان درگیری کاریش رو هم داره که خودش منبع کلی استرسه و باعث میشه آقایون تو این شرایط عملکرد جنسیشون تحت تاثیر قرار بگیره. نمیگم کلا چشمت رو به واقعیت ببند ولی تاثیر بقیه مسایل رو هم نادیده نگیر.

به نظرم بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که مستقیم با خودش نگرانیتو مطرح کنی بدون اینکه برچسب منفی بهش بزنی.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
آخه بقیه رو میبینم طرف میگه از دست شوهرم آسی شدم همش ازم رابطه میخواد همش دنبال موقعیت هست که رابطه ...

خوب رابطه سطحی دیگه دلشو زده. اگه مراقبی باردار نشی رابطه رو کامل انجام بده. پسر ۲۹ ساله رو رابطه سطحی راضی نمیکنه. بعد میخوای ۳ بار در هفته باشه؟!!!