2777
2789
عنوان

مامانا بچتون ناراحتتون میکنه چیکارمیکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 61 پست
عزیزم مشکل اصلی همسرت هست بچه ک درکی انچنانی نداره با همسرت باارامش یا نمیدونم هرجور میدونی گوش میده ...

مثلا دخترم میاد میگه بابا مامان امروز لیوان شکست

باباشم میگه نااااا بزار بیام حسابشو میرسم 

یا میگه مامان پشت سرت حرف زده اداتو درمیاره

قربون دهنتپای هیچکس نباید گذاشت ادمیزاد نمک نشناسه یبار حرفی بحثی کاری چیزی باشه بیشترین ضربه رو اون ...

ادم هرچی سنش میره بالاتر اینو با تمام وجودش درک میکنه که قرار نیست همیشه تو کامل باشی به عنوان مادر به عنوان زن 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا هیچ کس اندازه من خودش ووقف اولاد نکرد خداشاهده یه بارخودم لباس نونپوشیدم ازخودم ازخواسته هام زدم به دوتا بچه هام رسیدم چندین سال همش پای گاز بشور بپز بساب. خیلی عذاب کشیدم که بچه هام کم نیارن الان چی ازم مونده هیچی بخدا تنم که مریضه یکی ام بگی یه لیوان آب دستم بده نمیده هنوز خدمات من بهشون تمومی نداره 

2805
امیدوارم که قدردان باشه یا که خودش آدم موفقی باشه برای من کافیهعشق به فرزند باعث میشه اخودگذشتگی باش ...

عزیزم مردا همینن همسرم منم همینه گاهی انقدبدرفتاری میکنه باهام که دلم میشکنه گریه میکنم،گاهی جوری رفتارمیکنه که انگار خوبه دوعالمه،مثلا به خاطرزایمانم موهام زیادمیریزه خودش میبینه روزمینه موهام غرمیزنه دیروزبه پسرم گفت پاشواین موروبندازآشغال پسرم گفت خودت چندشت میشه به من میگی برگشت گفت این موی کسی که سه سال پی پیت روشسته خودت چندشت میشه خودتو بشوری اما اون چندشش نشده 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچتو دوست داشته باش ولی اولویت زندگیت خودت باشه نه کس دیگه... به خودت بیشتر برس و اهمیت بده بچه هم وقتی ببینه اعتماد به نفس داری بیشتر جذبت میشه و خواهشی که ازت دارم اینه که اون الان تو سن آموزش دیدن خیلی چیزاست تا جون داری باهاش صحبت کن حسرتی که من با سی و خورده ای سن دارم اینه که چرا انقدر کم پدر مادرم برام حرف زدن چرا خیلی چیزا رو توضیح ندادن چرا خیلی حرف ها بین ما زده نشد...

بچتو دوست داشته باش ولی اولویت زندگیت خودت باشه نه کس دیگه... به خودت بیشتر برس و اهمیت بده بچه هم و ...

صمیمی هستیم خیلیم حرف میزنیم

ولی با اون باشه همش میخواد حرف بزنه منم یکم بی حوصله میشم

هیچ وقت تمومی نداره خدماتمونچونکه بچمونن از خون و تنموننهیییی

تاهمین چند روزپیش من یکسال سرکارمیرفتم پرستاری یه بچه یکساله میرفتم بااینکه اصلانمیتونستم ازدرددستم بچه رابغل کنم ولی حقوق یکماهم ومیدادم برابچه هام چون شوهرم حقوقش کمه دخترکوچیکم ازبس غرزدبه باباش نره مامان سرکار چرامن یه ساعت زودترازمدرسه میام باباش نذاشت برم سرکار بااینکه ناهارمم صبح زودآماده میکردم الان چندروزه پول ندارم چون سرکارنرفتم 

هیچ وقت تمومی نداره خدماتمونچونکه بچمونن از خون و تنموننهیییی

منم دیدم کسایی که اولویت اول خودشونن بچه هاشونم هم قوی بارمیان هم عاشقشن ولی وای ازاونی که ازجونش مایه بذاره فکرمیکنن وظیفشه 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
ادم هرچی سنش میره بالاتر اینو با تمام وجودش درک میکنه که قرار نیست همیشه تو کامل باشی به عنوان مادر ...

دقیقا ادم پخته میشه

اگر بدونی ۱۵ سال پیش که ازدواج کردم چه کارایی کردم که تو چشم شوهرم و خانوادش تک باشم بخصوص شوهرم ولی یکبار که بهش نیاز داشتم بدجور پشتمو خالی کرد به خانوادش چسبید نمیدونی چقدر من اسیب دیدم هنوز فراموش نکردم از همون روز من شکستم جلوی خانوادم خانوادش دوست دشمن جلوی همه شکستم…برگشتم به زندگی بخاطر بچم ولی دیگه یاد گرفتم صدمو پای هیچکس نذارم به همه هم گفتم دیگه فقط خودم واسه خودم مهمم گور بابای ادمای نمک نشناس🥰

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

مثلا دخترم میاد میگه بابا مامان امروز لیوان شکستباباشم میگه نااااا بزار بیام حسابشو میرسم یا میگه ما ...

دخترت داره باج میگیره و این خیلی واسه ی ایندش ترسناکه عزیزم اون متوجه اختلاف بینتون شده و از این طریق داره سو استفاده میکنه

اگر پیگیری نکنی به اینده ی خودش لطمه زدیه

چند جلسه روانشناس برو و صحبت کن و بعدشم  بادهمسرت برو تا توضیح بده واسش

همسرت را بترسون که اگر رابطه ی من و. بچه را خراب کنی چون دختره ممکنه به هر اشتباهی روی بیاره و ایندش دچار مشکل بشه

اینو بدون اگر جلوی این تربیت اشتباه را نگیری دخترت اسیب میبینه 

وقتی رفتار هایی مثل خبرچینی میکنه دوسه بار با هماهنگی همسرت ضایع اش کن و تا بفهمه کارش اشتباهه و ترک کنه 

مثلا میگه لیوان شکست بگو بابایی میدونه که مسئول خونه منم و این چیزی نیست که نیاز به گزارش شما داشته باشه

میدونم سخته اما مطمئن باش با تلاش میشه

من حقیقتا خودم بخاطر همین رفتار اشتباه پدرم باج بگیر بودم و با تربیت مادرم و اینکه سعی کرد جوری رفتار کنه که هردو در یک مسیرن شیوه ی اخلاقیم را تغییر دادم (البته این موضوع را بعدا در بزرگسالی بهم گفتن 🤣💔)

2810