2777
2789
عنوان

مامانا بچتون ناراحتتون میکنه چیکارمیکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 61 پست
چون که خانوم جانم خیلی از خودتون مایه میزارین اینکه آدم زودرنج میشه چون باندازه ای که احترام و انرژی ...

باباهای خودخواه و خودشیفته

میدونی که عشق همه چیو تغییرمیده .نمیتونم بزارم بچم کم بیاره کمبود داشته باشه ولی عاقبتی هم نداره و این بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چی میگی منم گاهی خیلی دلم میگیره مثلا ب پسر چهار سالم کلی میرسم یبار دعواش کردم شب میگفت تو کنار من نخواب برو خونه ی مامانت بابام پیشم بخوابه بعد رفت پیش باباش تا صبح

2805

عزیزم مشکل اصلی همسرت هست بچه ک درکی انچنانی نداره با همسرت باارامش یا نمیدونم هرجور میدونی گوش میده صحبت کن باید هم شما نذارید ارزش همسرت پیش فرزندت کم بشه هم همسرت ارزشت پیش بچه ات ببره بالا یعنی چی ک درموردت باهم حرف میزنن 

قطعا سخته و میتونم حس کنم چقدر حس بدی گرفتید ولی عزیزم تاجایی که توان داری و میتونی باهاش کار کن و و ...

امیدوارم که قدردان باشه یا که خودش آدم موفقی باشه برای من کافیه

عشق به فرزند باعث میشه اخودگذشتگی باشه و رفتار بدون درک همسر باعث سرخوردگی و نامیدی

خوشبحال خانمی ک همسر قدرشناسی داره 

تمام طول زندگیم از همسرم خواستم جلوی بچه حداقل حفظ ظاهرکنه ولی نشده

همه همینیم متاسفانه دقیقا منم مثل شمام گاهی غرای همسرمو تحمل میکنم تا بچمو خوشحال کنم ولی چه میشه کرد بااینکه من بیشترازباباش بهشون میرسم هردوتابچم بازم میگن بابامونوبیشتردوست داریم منم خودموزدم به بیخیالی گاهی پسرم میگه مامان ناراحت نشوهاولی بابارویه کوچولو بیشتردوست دارم میگم ناراحت نشدم خداروشکر که با باباتون رابطتون خوبه خودشم همیشه میگه مامان همه کاربرامون میکنه ولی اینم بگم باباش یه چیزی بهم بگه مربوط به خودم باشه طرف منومیگیره

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
آدم باید یاد بگیره برای همه صدش رو نزاره حتی بچه

قربون دهنت

پای هیچکس نباید گذاشت ادمیزاد نمک نشناسه یبار حرفی بحثی کاری چیزی باشه بیشترین ضربه رو اونی میخوره که صدشو گذاشته!

منم صدمو پای شوهر گذاشتم خیری ندیدم پای بچه دیگه نمیذارم من خودم ادمم چرا باید از حق خودم بگذرم فقط چون مادرم؟؟ همین که درد زایمان و بارداری و شیردهی و بزرگ کردنشو کشیدم هنر کردم 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

یه وقعیتو بگم هیچ کدوم از چیزایی که بهش یاد میدی از درساش در آینده قرار نیست به دردش بخوره 

مگه واسه ما یه کلمه اش تو زندگی به درد خورد؟

تو به عنوان یه مادر سه تا وظیفه داری افسرده و عصبی و مضطرب نباشی اینو روانشناسم بهم گفته بود

و بچه ات نه بادکنکت یادش میمونه نه چیزای دیگه

فقط محبتت بهش و اینکه چقد بهش زندگی رو راحت میگیری یادش میمونه

چون بچه ات دختره بهترین کاری که میتونی در حقش کنی اینه که به خودت برس واسه شاد کردن دل خودت یه چیزایی بخر اونم یاد بگیره اولویتش خودش باشه تو زندگیش

♡.everything is ok ♡ اگر میخواین به راز جهان پی ببرین همه چیز رو در قالب (انرژی/ فرکانس/ ارتعاش) مجسم کنید. این همون فلسفه کارما/ انرژی مثبت/ ثواب/ چی/ فنگ شویی در ادیان مختلف هستش.   |نیکلا تسلا| 
2810