2777
2789
عنوان

پسرسی ساله توجمع زد زیر گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانواده جنان پشیتوانه قوی نیستن وای الان که بهش فک کردم اگه خانواده پول ثروتو بهش ندن من ی پرنسس ...

پس تو عاشق نیستی 

ای خائن

خب برا همینه ک از خانواده اش طرد میشه چون میدونن تو بخاطر پولشون ، به پسره چسبیدی 😂

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
اه لعنت بهش دل این بچه رو شکوند ولی باید میرفتم تو اتاق مثل این رمان میشد ولی شانس من بابام میومد مچ ...

میترسم تجاوزش کنی

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس تو عاشق نیستی ای خائنخب برا همینه ک از خانواده اش طرد میشه چون میدونن تو بخاطر پولشون ، به پسره چ ...

عاشق چیه پرنسعلی شم ولی پرنسس خوشتیپه هاا نه خانواده اشون همین که یه دختر حاظرشه باپسرشون ازدواج کنه راضین😂😂😂

دیس ایز پرنسسعلی🎀

دیس را برا اشیا و حیوانات بکار میبرن💔

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

2810