2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم. هماتوم داشتمولی ضربان قلب نرمال بودهماتومفقط باید استراحت کنی خودش با بالا رفتن سن بارداری از ...

عزیزم چند سانت بود؟ چقد استراحت کردی تا رفت؟ کامل خوابیدی؟ یا هر از چندی پامیشدی

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

عزیزم چند سانت بود؟ چقد استراحت کردی تا رفت؟ کامل خوابیدی؟ یا هر از چندی پامیشدی

من ۳۲سالم بود.   سه ماهه اول. و خیلی رعایت کن  نه هر از چندی پامیشدم. آرام. تو خونه. قدمی میزدم توالت فرنگی استفاده کن چیز. سنگین بلند نکن.   به خودت فشار نیار  من در این حد بود. نه خیلی‌ هم.  بگی تو  رخت‌خواب باشم

من ۳۲سالم بود. سه ماهه اول. و خیلی رعایت کن نه هر از چندی پامیشدم. آرام. تو خونه. قدمی میزدم توال ...

منم دو ماهه خوابیدم واقعا خسته شدم هر از چندی پا میشم با عذاب وجدان نمیدونم کی جذب میشه 🤦🏻‍♀️ دو ماهه خوابیدم تغییر نکرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دو ماهه خوابیدم واقعا خسته شدم هر از چندی پا میشم با عذاب وجدان نمیدونم کی جذب میشه 🤦🏻‍♀️ دو م ...

تا ۵ماه ۶ماه هم. ممکنه باشه. واسه من بود ۵یا ۶دقیق یادم. نیست. ولی. شیاف و استراحت و. باید داشته. باشی طبق نظر. دکتر.  اشکال نداره تحمل کن عزیزم.  این چند ماه. هم. میگذره. یادت میره. این روزا با اومدن نی نی

تا ۵ماه ۶ماه هم. ممکنه باشه. واسه من بود ۵یا ۶دقیق یادم. نیست. ولی. شیاف و استراحت و. باید داشته. با ...

دقیقا واسه منم بزرگه فکر کنم تا همون حدودا باشه 🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40