2777
2789

برای درمان تنبلی تخمدان هرچی بعد ازدواج اضافه کردی کم کن منم س کیلو اضافه کردم 

س روزه خیلی کم خوردم و پیاده روی داشتم 

تازه داشت آب می‌رفت زیر پوستم 😅 

امروز کلا ۹۰۰ کالری خوردم 

در اصل باید ۱۸۰۰ تا می‌خوردم 

الان واقعا دلم ضعف می‌ره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😑😑😑😑

قدت چقدره؟؟؟ 

۵۰ کیلو وزنه؟؟

دکتر احمق رو باش ‌..با عرض پوزش 

ینی وزن کم کنی حله؟؟؟!

همش چرته 

منم داشتم اصلا هم ورن‌کم نکردم با روغن سیاهدانه خوب شدم الانم باردارم ماه آخر

من قدم ۱۵۶. وزنم ۶۸ 😁🥲

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 
۱۵۸اره چاق نیستم

دکترت غلط کرد.وزنت کاملا نرماله.تنبلی تخمدانت رو باید جور دیگه درمان کنه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

دکترتو عوض کن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

نکن این کار رو وزنی نداری...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...