2777
2789
عنوان

سه روزه سخت رژیم گرفتم خیلی گشنمه پنجاه کیلو ام دکتر گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 57 پست
چند وقته اقدامی؟

اقدام بارداری نیستم 

اما برا درمان شش ماه با ی دکتری بودم دارو داد تموم شد باز پریودم نامنظم بود این ماه رفتم پیش این ک خیلی معروف بود همه از اینور اونور بودن اینجور گفت و دارو نداد آزمایش نوشت 

چند سالته

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه هم وزنیم🫠😂منم قدم 165

ولی ۹ سانت بلندتری 😁 من خیلی شیکم دارم

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 
چجوی خوب شدی عزیزم؟چاقی شکم و نامنظمی پریود و جوش زدن به خاطر تنبلی تخمدانه؟

اکثرا بله 

ولی حتما باید سنو بشی و آزمایش هورمون 

۳ ماه هر شب روغن سیاهداته ی قطره میچکوندم توی ناف و بلد زیر دلم هم با روغن سیاهدانه جهت خلاف عقربه های ساعت ماساژ میدادم حتی با این روش کیست هامم پوکید توی شکمم و یکیش هم اومد افتاد عین کیسه آب جنین ولی خیلی خیلی کوچیک

۲ سال دارو هورمونی خوردم ک فقط اعصابم رو داغون می‌کرد و نتیجه نداشت 

سن و دورمچت رو بگو

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
😑😑😑😑قدت چقدره؟؟؟ ۵۰ کیلو وزنه؟؟دکتر احمق رو باش ‌..با عرض پوزش ینی وزن کم کنی حله؟؟؟!همش چرته من ...

اگ اضافه وزن داشته باشیم در کنار داروها پیشنهاد میکنه تحرک و لالا ببریم و وزنمون و بیاریم پایین من خودم داشتم ول من خ تپل بود اسی لاغره

🚬
اکثرا بله ولی حتما باید سنو بشی و آزمایش هورمون ۳ ماه هر شب روغن سیاهداته ی قطره میچکوندم توی ناف و ...

وای چقدر عالی 

یکبار توی پریودی یه چیزی شبیه به کلیه اما سه یرابر اوت ازم اومد پایین یعنی کیست بوده؟

اگ اضافه وزن داشته باشیم در کنار داروها پیشنهاد میکنه تحرک و لالا ببریم و وزنمون و بیاریم پایین من خ ...

منم‌‌راجبع اسی گفتم ک‌لاغره ن وزن بالا اون بحثش جدا هست برای همه ک نمیشه ک نسخه داد .....

۲۴

دور مچتم میتونی بگی.