2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان جون جونی ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 781 پست
@ihmk2 @تینکربل_دریانورد زود بیا

جان

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زود عکسمو میزارم لایک کنید برمیدارم بعدا پشتم نگید زشت بودا همینجا بگید اون دختره بیاد زود بزارم

بدو 

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

@ihmk2 @تینکربل_دریانورد زود بیا

جان

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

صبر کنید بزارم

بزار دیه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

دیدی

ن😐

بزار بعدا الان تاپیکت رفته بود پربازدید

سلام تنها جان خوبی؟ از دوست مشترکمون خبر داری؟ نگرانشم نیس

سلام فدات خوب که نیستم عزیزم شما خوبی  اونروز دیدم پیوی صدام کرده گفت بیا تاپیکم تا رفتم تامیک ترکیده تاپیکه قبلیش پست گزاشتم چیشده تا حالا جواب نداده پیوی هم جواب نمیده این دختر عقل نداره بخدا تاپیکشو ندیدم دیدم یکی راجب خودکشی گفته تو تاپیک قبلش . 

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤