2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان جون جونی ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 781 پست
یعنی چی😐

نمیدونم یکی گفت انگار تاپیک زده میخوام خودکشی کنم تاپیکشو ندیدم ترکیده دیکه نمیدونم تعلیق شده یا نه دیوونه کاری دست خودش دادا 😢

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شده ک ب این فکر افتاده خدایی نکرده چیزیش نشه نمیدونم چرا خیلی نگرانشم

اره بخدا طفلی خیلی اذیتش میکردن خدا کنه کار احمقانه ای نکرده باشه 😔

پاک کن کسی نبینه

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

سلام گچه نیستی؟ پری شدی؟

سلام در گیرم عزیزم  دیشب تا دیروقت دکترو ازمایشو سونو بودم  بتام هفته قبل ۲۱ بود دیشب ۷۶۹ دکتر سونو گرفت گفت جیزی دیده نمیشه برو آز بتا بده اونم دادم اوردم  گفت باز مشخص نیستش برو سونوی واژینال اونم رفتم گفت هیچی مشخص نیستش دیشب به هر دری زدم تکلیفم معلوم شه اخرشم نشد خیلی میترسم خارج رحمی باشه  فعلا که سونو گفت چیزی تو لوله هات نیست دیگه خدا خودش کمک کنه اونقدر دیشب استرس کشیدما تا صبح خابم نبرد ۱۵ روز گذشته و هیچی یه هفته ده روز دیگه باز باید برم

سلام در گیرم عزیزم دیشب تا دیروقت دکترو ازمایشو سونو بودم بتام هفته قبل ۲۱ بود دیشب ۷۶۹ دکتر سونو ...

هوووووف من جای تو عصبی شدم

دیگ چرا معلوم نمیشه

بخدا آدم دیوونه میشه اینجوری بلاتکلیفی 

انشالله هر چی هست خیره ❤🤲🤲🤲

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

هوووووف من جای تو عصبی شدمدیگ چرا معلوم نمیشهبخدا آدم دیوونه میشه اینجوری بلاتکلیفی انشالله هر چی هس ...

دیشب کل حسنی رو گشتیما واس سونو دیر بود کسی نمیگرفت اخرش بالاخره گرفتیم دیگه نا نداشتیما بخدا اونقدر خسته شدیم احرشم معلوم نشد فدات شم عزیزم مرسی از احوال پرسیت😍😘 میبینی خواهر چه چیزایی سرم میاد بخدا ادم شاخ در میاره😂😂

دیشب کل حسنی رو گشتیما واس سونو دیر بود کسی نمیگرفت اخرش بالاخره گرفتیم دیگه نا نداشتیما بخدا اونقدر ...

انشالله اینسری رفتی دیگ معلوم میشه و خیره 

هر چی صلاحته پیش بیاد خوشگلم 

ولی کاش حذاقل یه چیزی بگن

نگفتن چند درصدش ممکنه بچه باشه؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

انشالله اینسری رفتی دیگ معلوم میشه و خیره هر چی صلاحته پیش بیاد خوشگلم ولی کاش حذاقل یه چیزی بگننگفت ...

تو رحم هیچی دیده نمیشه بتا هم عادی بالا رفته باید تکرار بتا کنم بعد یه هفته  .دختر مگه دکترن سرتا پا عمل کردن انگار اومدن عروسی  اصلا مردم براشون مهم نیستن 

تو رحم هیچی دیده نمیشه بتا هم عادی بالا رفته باید تکرار بتا کنم بعد یه هفته .دختر مگه دکترن سرتا پا ...

اره بخدا همش بفکر پولن دیگ مریضی و استرس مردم کیلوش چنده، نه قناعت جیب مردمو میکنن نه درک دارن و نفرستن اینور و اونور

هیچی والا