من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
https://daigo.ir/secret/1727967169 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍
سلام در گیرم عزیزم دیشب تا دیروقت دکترو ازمایشو سونو بودم بتام هفته قبل ۲۱ بود دیشب ۷۶۹ دکتر سونو گرفت گفت جیزی دیده نمیشه برو آز بتا بده اونم دادم اوردم گفت باز مشخص نیستش برو سونوی واژینال اونم رفتم گفت هیچی مشخص نیستش دیشب به هر دری زدم تکلیفم معلوم شه اخرشم نشد خیلی میترسم خارج رحمی باشه فعلا که سونو گفت چیزی تو لوله هات نیست دیگه خدا خودش کمک کنه اونقدر دیشب استرس کشیدما تا صبح خابم نبرد ۱۵ روز گذشته و هیچی یه هفته ده روز دیگه باز باید برم
انشالله اینسری رفتی دیگ معلوم میشه و خیره هر چی صلاحته پیش بیاد خوشگلم ولی کاش حذاقل یه چیزی بگننگفت ...
تو رحم هیچی دیده نمیشه بتا هم عادی بالا رفته باید تکرار بتا کنم بعد یه هفته .دختر مگه دکترن سرتا پا عمل کردن انگار اومدن عروسی اصلا مردم براشون مهم نیستن