نان اَگردک
آرد ۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- مایه خمیر را به همراه ۱ قاشق غذا خوری شکر درون آب ولرم میریزیم و مخلوط میکنیم و ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم.
۲- تخم مرغ ها و زعفران و شکر را درون ظرفی با همزن دستی یا چنگال میزنیم تا یکدست شوند سپس مخلوط مایه خمیر و آب و شکر را اضافه می کنیم .
۳- آرد ،بکینگ پودر و نمک را در ظرف نسبتا بزرگ الک میکنیم سپس وسط آن را گود کرده و مخلوط تخم مرغ و.. را به وسط آن اضافه می کنیم .
۴- ابتدا با قاشق مخلوط میکنین و سپس با دست ورز میدهیم
شیر ولرم را در این مرحله قاشق قاشق اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم تا زمانی شیر را اضافه میکنیم که خمیر ترک ترک نشود .
۵- بعد از اضافه کردن شیر خمیر را ۵ دقیقه ورز میدهیم خمیر را نباید مانند چنگ زدن ورز بدید بلکه باید با کف دست حالت تا کردن ورز بدید.
۶- بعد از ورز دادن خمیر را داخل کاسه ای می گذاریم و روی کاسه سلفون می کشیم و ۱ ساعت استراحت میدهیم.
۷- سپس گلوله هایی از خمیر برداشته و با وردنه صاف می کنیم
داخل تابه روغن ریخته و خمیر های پهن شده را درون روغن داغ سرخ میکنیم .