2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اصرار داره بچه رو از پوشک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 72 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محل نده کار خودت بکن اصلا برعکسش انجام بده منم همین کار میکنم اوایل جایی دعوت می‌شدیم زنگ میزد فلان لباس بپوش نمیدونی شومیز زردت بپوش من میرفتم صورتی میپوشیدم   هرچی می‌گفت برعکس میکردم الان بهتر شده

عزیزم به حرف مادرشوهرت اینکارو نکنیا. بچه معمولا تو این سن از پی پیش میترسه و خودشو نگه میداره، یبوست میگیره و مشکلات دیکه براتون ایجاد میشه. خواهر من دخترشو تو یکسال و ۵ماهگی گرفت ولی تا ۴سالگیش اسیر دکترهای گوارش بود برای مشکل یبوستش. و دکتر گفته بود فقط بخاطر ترس از پی پیش یبوست شده. و کلی هم خواهرم و دعوا کرده بود

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اولا تو بای تصمیم بگیری

ماهم توی ی ساختمونیم چند بار گفت گفتم الان فصل سرده هم زمان شستن لباس و فرش نیست که خشک بشه هم تا یکم سردش بشه جیش می‌کنه و ماهم میخوایم نماز بخونیم 

الآنم آفتاب نیست که همش بشورم خونه بو جیش میگیره

فقط برای قانع شدنش و اینکه دیگه پوشک بچه رو نکنه روزی چند بار میبرم حموم پاهاشو می‌شورم کم کم یاد بگیره

بعدم می‌گفت شبا ی پلاستیک بزار زیرش و پوشک نکن منم گفتم اینجوری تا صبح کل بدنش نجس میشه هر روز برمش حموم مریض میشه

نه اینکارو نکن

بزار هی بگه مادرشوهرت.گوش ب حرفش نده

هنوز سیستم مثانه اش کامل نشده.

بعد دوسالگی میتونه اونم محدود مثلن یساعت ادرار رو نگه داره.زود ب زود باید ببریش تا کم کم خوب بشه

بعد بچها باهم فرق دارن.من هر کدوم از بچهام ی سنی و یجوری متفاوت ازهم از پوشک گرفتم

ب امادگی جسمی و روحی بچه

و هم امادگی روحی خودت نگاه کن.چون باید خیلی حصله ب خرج بدی 

ب حرف بقیه اصلن توجه نکن.بزار هرچی خاستن بگن

فقط خودت و بچه ات

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مادرشوهر منم انقدر گفت تا من دخترمو تو ۲۲ ماهگی از پوشک گرفتم البته دخترم خودش همکاری کرد مادرشوهرم هی می گفت پسر جاری که ۳ ماه از دختر من کوچیکتره از پوشک گرفتن بعد تو عید که من از پوشک گرفته بودم جاریم اومد خونمون دید تعجب کرد گفت چه زود گرفتیش گفتم مامان اینطوری گفت مجبورمون کرد به خاطر شما هنگ کرد گفت نه بابا من نگرفتم دروغ گفته😐 بعدم به مادرشوهرم گفتم گفت نه من اینو نگفتم شما اشتباه منوجه شدید خوبه پسرشم بود🤦‍♀️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

2810