2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اصرار داره بچه رو از پوشک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 72 پست

من برعکس مامانم همش سربچه داریم بهم گیر میده اینو اینجوری کن اونو اونجوری و.. ولی مادرشوهرم چیزی فک میکنه اگه چیزی بگه بهم من ناراحت شم ولی مامان خودم نه اصلا منم بهش میگم باشه ولی کار خودمو میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلااااا باهاش بحث نکن . هربار میگه بگو اوکی مادرجون و بحث حرف عوض کن ... ولی خواهش میکنم خودت توان و آمادگی بچت ببین بعد تصمیم بگیر . مادرشوهر منم همش مارو تحت فشار گذاشت . بچم عصبی و پرخاشگر شد و دهن و کمر خودمم سرویس شد و اعصابم .. خواهر شوهرم ۳ تا بچش تا وقتی خودشون التماس کردن پوشک دربیار بیار پوشک کرد ۳ سال .. شبم وقت خواب تا ۶ سال حالا من موافق کار اون نیستم

بگو تا دو سالگی هنوز ارتباط بین مغز و نخاع کامل شکل نگرفته دفع ادرار و مدفوعش هنوز ارادی نیس موقعش ک ...

مادر شوهرا زبون درازن سریع جواب میده من بچه هامو شش ماهگی از پوشک گرفتم، شد.

مادر شوهر من میگفت من از سه ماهگی دیگه بچه هامو پوشک نمیکردم  خودم میفهمیدم کی وقتشه میبردمشون  دستشویی🙄🙄🙄🤣

بگو دکتر گفته نباید بهش فشار بیارم چون یاد میگیره ادرارشو. نگه داره و برای کلیه هاش خطره بگو تا یکسال دیگه م وقت هست

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
۸ ماهگییی 😐😐😐 الان بچم ۸ ماهه اس چطوری خبر بده جیش داره یا پی پی 🤔 بچه من موقع شستنش باشه میبرم ...

خواهر جاریم از چهل روزگی بچهاشو میبره سرپا نگهمیداره تا جیش کنن از سه ماهگی اینا بچهاش علامت میدادن بهش واسه دسشویی وقتی گفت باورم نمیشد تا به چشم دیدم😐😐

مثلا اون بچه که من دیدم پره های دماغشو باد میداد بعد مامانش گفت  جیش داره 🫤بچه رو برد دسشویی جیش کرد🙂

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خواهر جاریم از چهل روزگی بچهاشو میبره سرپا نگهمیداره تا جیش کنن از سه ماهگی اینا بچهاش علامت میدادن ...

بچه تو اون کنترل ادرار نداره که بخواد علامت بده حس ادرار دارم یانه ادرارش جاری میشه و تمام. شما هم ساده ای باور کردی.

عکس پروفایلت چی میگه؟ 😂نه بابا مارو بعد یکسال گرفتن سریع از پوشک هیچکدوم شب اداری نداشتیم

عکس پروفایلم خیلی ام خوشگله 😒حسوووووود

بچه با بچه فرق داره

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

بچه تو اون کنترل ادرار نداره که بخواد علامت بده حس ادرار دارم یانه ادرارش جاری میشه و تمام. شما هم س ...

چی بگم والا ولی وقتی پره های بینیشو باد داد گفت وقتشه برد بچه جیش کرد🫨

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
مادر شوهرا زبون درازن سریع جواب میده من بچه هامو شش ماهگی از پوشک گرفتم، شد.مادر شوهر من میگفت من از ...

اونم بگه بچه ها باهم فرق دارن و دکترش گفته قبل از ۲ سالگی اقدام نکنم 

2810