2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اصرار داره بچه رو از پوشک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 72 پست

بچه من دو سال و سه ماهه داره میشه هنوز پوشکیه. حرف زدنش کامل نیست همش فقط کلمه میگه جمله نمیگه. ولی همه چی رو میگیم می‌فهمه به شدت حالیشه. وقتی پی پی می‌کنه میگه اکی اکی یعنی اخی کردم. قبلش نمیگه. اگه هم پی پی شو ببینه می‌ترسه. وقتی لختش میکنم هر چی بگیم جیش جیش، جیش نمیکنه. گاهی شده پوشکشو درآورده روی فرش انداخته و فرار کرده ولی هنوز از پوشک نمی‌گیرم بازم زوده انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=359556397]اره واقعاتازه باردار ک بودم میگف پارچه بگیر بعضی وقتا بجا پوشک بزار پاش اذیت نشه گفتم ینی پارچه بشور ...[/QUOTEبچه منم هم سن بچه شماس .هنوز زوده از پوشک بگیرش بزار حد اقل کمی فهمیده تر بشه .اینجوری هم خودت هم بچت اذیت میشین.گهگاهی ببرش دستشویی بگو‌جیش جیش وقتی جیش کرد تشویقش کن اشناس کن

برام جالبه اگه میگفتن مادر خودم گیر داده ادبیاتت ن همین لود ؟ یا میگفتین اخی مادربزرگه فلانه

نه نبود چون مادره 

مادر شوهر ه چی باش مادرشوهر

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
قدیما همینجوری بوده بعد یکسال سریع میگرفتن

قدیما بچه ها همش تو حیاط و کوچه مشغول بازی بودن و جیش میکردن تو خودشون و بیچاره ها شلوارشون خشک میشد و خونواده ها هم انقدر رو نظافت حساس نبودن

مثل الان که نبود بچه همش تو خونه باشه 

اگه پوشکش نکنن که خونه و قالی و همه جا رو نجس میکنه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
قدیما بچه ها همش تو حیاط و کوچه مشغول بازی بودن و جیش میکردن تو خودشون و بیچاره ها شلوارشون خشک میشد ...

عزیزم بچه رو از پوشک میگرفتن و جیش میگفته

شمارو نمیدونم ما توی شلوار و جا جیش نکردیم

عزیزم بچه رو از پوشک میگرفتن و جیش میگفتهشمارو نمیدونم ما توی شلوار و جا جیش نکردیم

ما تو خونه جیش میکردیم😂😂😂

من سنم به اون دوران که بچه ها تو کوچه و حیاط میگشتن و تو خودشون جیش میکردن قد نمیده 

ولی قدیمیها خودشون اینجور درمورد این قضیه صحیت میکنن 

بچه کوچیک یکساله که هنوز قدرت تکلم نداره چجور میگه جیش 

شاید قدیمایی که شما میگید با بچه هایی که ما میبینیم فرق داره 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ما تو خونه جیش میکردیم😂😂😂من سنم به اون دوران که بچه ها تو کوچه و حیاط میگشتن و تو خودشون جیش میکر ...

اصلا توی کوچه چیکار میکنه بچه

بچه که زبون باز میکرد جیشش رو میگفت

توی خانواده ما اینجوری بوده 

اره واقعاتازه باردار ک بودم میگف پارچه بگیر بعضی وقتا بجا پوشک بزار پاش اذیت نشه گفتم ینی پارچه بشور ...

اصلا اهمیت نده کار خودتو انجام بده هیچکس اندازه مادر بچه صلاحشو نمیخواد راحتی وآرامش خودت وبچه از حرف بقیه مهم تره

خواهر جاریم از چهل روزگی بچهاشو میبره سرپا نگهمیداره تا جیش کنن از سه ماهگی اینا بچهاش علامت میدادن ...

بیچاره بچه 🥲 

نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن نوزاد آدم ۵۰ ساله اس هر توقعی ازش دارن 

میدونی همون استرس و نگه داشتن واسه اون بچه چقدر بد هست