2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اصرار داره بچه رو از پوشک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 72 پست

اصلا اهمیت نده. به بچه ت به هیچ وجه استرس وارد نکن.

دختر من 2 سال و 5 ماهشه. دو ماه پیش خواستم بگیرمش دیدم هنوز آمادگی نداره. گذاشتم برای هر وقتی که خودش از پوشیدن پوشک بدش اومد و اعلام کرد که مثلا جیش داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا به حرف دیگران بچه رو اذیت نکن خودتم اذیت میشی. منم انقدر گفتن دوسالگی شروع کردم بچه اصلا امادگی نداشت  دوهفته تمام خونه نشین شدم با اعصاب وکمر وزانو داغون دیگه از بچه که مدام گریه میکرد نگم برات

بعد دوهفته دوباره پوشک بستم تا سه ماه بعدش توی سه روز به راحتی گرفتمش. شماکه بچت خیلی کوچیکتر از پسرمنه

کار خودت و بکن برای ما هم همین بوده اگه به بچت فشار بیاری فقط لجبازش میکنی دختر من دو سالش بود خودش میگفت بابا مای

بیبیم تموم شده بقیه میگفتن ببین سرش میشه بگه بخر تو نمیخواهی از پوشک بگیریش بعد از چند ماه خودش گفت مامان بریم دستشویی 

این کارا که بازور نمیشه

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
توروخدا به حرف دیگران بچه رو اذیت نکن خودتم اذیت میشی. منم انقدر گفتن دوسالگی شروع کردم بچه اصلا اما ...

اره واقعاتازه باردار ک بودم میگف پارچه بگیر بعضی وقتا بجا پوشک بزار پاش اذیت نشه گفتم ینی پارچه بشورم گف اره مگه چیه بعد من همینجوری  فقط نگاش میکردم مونده بودم چی بگم

گوش نده حق دخالت هم نده حتی اگ موقعش هم بود چون مادرشوهرت گفته بزار ی مدت بگذره ک حرف حرف اون نباش م ...

برام جالبه اگه میگفتن مادر خودم گیر داده ادبیاتت ن همین لود ؟ یا میگفتین اخی مادربزرگه فلانه 

گوش نده منم زود گرفتم بیچاره شدم کل خونه نجس شد مجبور شدم دوباره پوشک کنم بچه اذیت میشه نمیفهمه

انقد ک این تو همجا دستور میده بهم خداشاهده مامان خودم انقد اورد نمیده خستم کرده فک میکنه من هیچی حالیم نیس

برام جالبه اگه میگفتن مادر خودم گیر داده ادبیاتت ن همین لود ؟ یا میگفتین اخی مادربزرگه فلانه

اخه به دختر خودشون تو این چیزا انقد گیر نمیدن چون بیشتر نگران جیب پسرشونن داماد زیاد مهم نیس

سلام اقا هستم سوادی در این رمینه و تجربه اارم خانم بچتون اگر تونست خودشو نگه داره و مثلا پوشکش به مدت زیادی خسک مونده یعنی کم کم داره امادع میشع 

معمولا ۲ تا ۳ سالگی بچه ها از پوشک گرفتع میشن 

اگر بچه وختی دسشویی داشت حالت چهرش عوض شد یا بهتون گفت وخت گرفتن بچتون از پوشکع 

2810