2777
2789

چی شد که به اینجا رسیدیم. 

من معلم وقته یک دختر ۱۳ ساله که درباره عشقش میگه بهم. حالا عشقش  ۱۶ سالشه و اصلا مدرسه نرفتم چی بگم بهش 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقتضای سن و هورموناشه

بله ولی شکست میخورن پدرم دروند از بس گفتم مواظب خودتون باشید 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

خب همش که به عهده شما نیست جو خانوادگی و تربیت پدر و مادر هم مهمه اگه خانواده فهیمی داره ازشون همراهی بخواه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بله ولی شکست میخورن پدرم دروند از بس گفتم مواظب خودتون باشید

بله ولی تقریبا همه در زندگی عادی باید یه بار این تجربه رو داشته باشن مهم اینه شرایط جوری فراهم شه که شکستش تبدیل نشه به شکست توی تمام جوانب زندگیشون