2777
2789
شید تصمیمشون عوض بشه، ولی اگر قطعی باشه باید تمام دروس یازدهم و دوازدهم و ترمیم بزنی، این یکم ممکنه ...

همشونو!!!!! چرا همشون خوب یه عدشونو میزنم ک نمرم کم بوده و اینجوری معدلمم میره بالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین، وقتی میگی اصلا از انگیزه میندازنت

الان به نظر شما من تاییمو بزارم روی دروسی ک میتونم و خودمو بکوشم ک خیلیی درصد بالا بزنم یا ن بزارم رو همشون..  خودم نظرم اینه دهمو نخونم حالا بجز اقتصاد..  تاییمو بزارم رو یازدهم و دوازدهم ک درصد بالا تری دارن..  نظر شما چیه!!! 

الان به نظر شما من تاییمو بزارم روی دروسی ک میتونم و خودمو بکوشم ک خیلیی درصد بالا بزنم یا ن بزارم ر ...

عربی و علوم و فنون 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
همشونو!!!!! چرا همشون خوب یه عدشونو میزنم ک نمرم کم بوده و اینجوری معدلمم میره بالا

یازدهمت اگر نهایی نبوده باشه که احتمالا نیست ( تا ۱۴۰۲ نهایی نبوده) ماها باید بریم دوباره کل یازدهم و امتحان بدیم وگرنه برامون صفر رد میشه از آزمون کم میکنن، فعلا دربارش بحثها بین شورا مجلس ولی فکر نکنم برش دارن، دوازدهمم که حتی اگر ۱۸ گرفته باشی هر سال از ارزش ترازش کم میشه برای همین خیلیا ۲۰ هم گرفتن دوباره ترمیم زدن، اینا و نگفتم استرس بگیری فقط خواستم بدونی، تو یوتوبم میتونی درباره شرایطش سرچ کنی یا گوگل 

Am my demon.. حسبـی الله، آره
آفرین، وقتی میگی اصلا از انگیزه میندازنت

عزیزم مگه برای فرهنگیان کسی که تازه میخواد کنکور بده باید سراسری کنکور بده یا حتما وایسه کنکور فرهنگیان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
جفتش

آها 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مگه برای فرهنگیان کسی که تازه میخواد کنکور بده باید سراسری کنکور بده یا حتما وایسه کنکور فرهنگ ...

هم سراسری باید کنکور بده هم فرهنگیان، اول دفترچه سراسری رو میارن، بعد اونایی که فرهنگیان شرکت کردن دفترچه فرهنگیانم بهشون میدن، سوابق یازدهم و دوازدهمم که برای همه رشته ها تاثیر داره، برای فرهنگیانم همینطور

بیشتز بخونم اینارو!

آره 

مثلا عربی و علوم فنون فارسی تاریخ جغرافیا 

دین و زندگی اینا مهمن 

ریاضی ترازو میگن میبره بالا من خواهرم میخواد کنکور بده 

اونم فرهنگیان هدفشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شت لعنتیییییییییی.. اینو نمیدونستم واقعنییییییییی

خیلی سخت شده کنکور، به شدت، هم باید دغدغه کنکور و داشته باشی هم حدود بیست و خورده ای نهایی اونم تو یه ماه، از ۴۰۲ این طرح کذایی جدید اومد

خیلی سخت شده کنکور، به شدت، هم باید دغدغه کنکور و داشته باشی هم حدود بیست و خورده ای نهایی اونم تو ی ...

نمیدونم چرا دلم لرزید واقعا اونم خیلییی زیاااااد...  غصته کنکورو بخورم یا نهایا ک باید همرو امتحان بدم☹😫😫😫😫

عزیزم تو فرهنگیان قبول شو کلی راه هست برای قبول شدن مصاحبه 😂خواهر من از الان داره یه کارایی می‌کنه قبولش کنن یه معلم بهش راه حل داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810