2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوالات چیه؟ شاید ماهایی که نیستیمم بلد بودیم

خواستم سوال کنم درصداشون چجوری بودهـ...  تمرکزشون بیشتر روی چندتا از کتابا بوده یا همشونو عالی تمرین کردن...  روزی چن ساعت خوندن...  تست چنتا زدن در روز..  از این سوالات

خواستم سوال کنم درصداشون چجوری بودهـ... تمرکزشون بیشتر روی چندتا از کتابا بوده یا همشونو عالی تمرین ...

چندتا فاکتور مهمه، کدوم رشته ای؟ کدوم استانی و ..

منم تو اهدافم دارم فرهنگیانو

Am my demon.. حسبـی الله، آره
انسانی.. لرستان

انسانی هستی و این خوبه چون ظرفیتش از همه رشته ها بیشتره فکر کنم پارسال ۱۴ هزار تا بود، تجربیم ۷ هزار تا، البته رقابتم تا حدی شدید هست تو انسانی، ولی تو شهرهایی با جمعیت بیشتر رقابت خیلی سنگین تره، همینکه تهران نیست خیلی خوبه برات، درساتو که داری میخونی، در کنارشان برای کنکور فرهنگیان بخون ( هوش و استعداد معلمی و تربیت معلم داشت فکر کنم، احتمالا خودت می‌دونی) غول مرحله آخرم مصاحبست که اگر برونگرا باشی برات خیلی راحت تره

انسانی هستی و این خوبه چون ظرفیتش از همه رشته ها بیشتره فکر کنم پارسال ۱۴ هزار تا بود، تجربیم ۷ هزار ...

نه شهر من کوچیکه کلان شهر و اینا نیست خوبه این حالا..  بعد اینکه کلا استرس گرفتتم ک تایممو بزارم روی کل کتابا ک همشونو عالی بخونم یا اینکه نه بعضیا ک خوب بلدم و درصد بالای دارن خودمو جر بدم واسشون میفهمی ک چی میگم و اینکه چن ساعت بخونم خوبه در روز (متاهلم البته-

نه شهر من کوچیکه کلان شهر و اینا نیست خوبه این حالا.. بعد اینکه کلا استرس گرفتتم ک تایممو بزارم روی ...

هر چند ساعت که میتونی بخون، درس ریاضی خیلی تو انسانی تاثیر داره چون خیلییاا بیخیالش میشن، بزرگسالان داری می‌خونی یا قبلا دیپلم گرفتی؟ اگر دیپلم داری و یازدهمت نهایی نبوده باید همشو ایجاد سابقه کنی، فعلا اینطور گفتن

1400دیپلم گرفتم معدل دیپلمم 14/99صدمه ولی گفتم ترمیم بزنم

شید تصمیمشون عوض بشه، ولی اگر قطعی باشه باید تمام دروس یازدهم و دوازدهم و ترمیم بزنی، این یکم ممکنه برات سخت بشه

2810