2777
2789
عنوان

خانما هر روز دارم گریه میکنم الان قلبم گرفته 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه دعایی؟ خوند؟ بگو

دعاهای سریع الاجابه، نماز حاجت و... انقدر از دیگران برید و به خدا پناه برد و فقط از خدا حاجتشو خواست که در کمال تعجب پسره خودش با پای خودش اومد خواستگاریش. خدا به خواسته ها و آرزوهای ما آگاهه فقط بعضی وقتا دلش میخواد صدای ما رو بشنوه و ببینه که از خودش میخوایم. ناامیدی و افسردگی حیله شیطانه. اگه خدا مهر یه نفر رو تو دلت انداخته بدون که دوس داره بهش برسی فقط نباید از رحمتش ناامید بشی

2805
منم‌مثه استارترم ولی از نظر بقیه اشکال داره

ببین هرچی رو تو فکر کنی بقیه هم فکر می کنن

حتما برو پیاده روی و ورزش 

رو حال خودت کار کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ممنون دعام کن

چشم گلم امیدوارم بختت باز بشه و به واسطه ازدواجت شغلت هم فراهم بشه ولی ناامید نباش و سعی کن تو جمع باشی و وقتی میای تو جمع در بهترین حالت خودت باشی تمیز و آراسته و خوش خنده و خوش برخورد و مهربون

خواهر شوهرم اون شب شاید سر جمع بیست دقیقه منو دید اون هم نه به صحبت 

اگه میتونی چله و اینا هم بگیر چله ابراهیم هادی هم ببین چطوره اگه خوبه بگیر ابراهیم هادی خیلی به ازدواج کمک می‌کنه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چشم گلم امیدوارم بختت باز بشه و به واسطه ازدواجت شغلت هم فراهم بشه ولی ناامید نباش و سعی کن تو جمع ب ...

ممنونم حتما انشالله خدا کمکم شما در زندگیتون کنه 

برای همه دعا میکنم 

ممنون 🌹 

بله چطور

کانال زندگی سالم سوده هروی 

لگوی قرمز داره ۱۷۵ هزارتا فالور داره 

برو ببین گوش کن خیلی تغییرات می بینس

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

منم ی دردی دارم ک نمیتونم ب هیچکی بگم...اونقد غصشو میخورم همش گریه......دلم میخاد بچه داشته باشم ۲۳سالمه اما اونقد قلبم درد میکنه از گریه شبانه،از گریه کردن مخفیانه حسته شدم کاش خدا بمنم ی نگاهی میکرد...سن منم زیاده فک کنم نتونم بچه بیارم...شرایط مالیمون بده هعییی💔💔💔عزیزم الهی خدا بهترین بختو نصیبت کنه خوشبخترین باشی

2810