2777
2789
عنوان

خانما هر روز دارم گریه میکنم الان قلبم گرفته 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش بمیرم راحت شم این دنیا همش درده خوشی برای ما نیومده

امید به زندگی تو کشور ما متاسفانه خیلی پایینه و اکثرا افسردگی دارن شمام به احتمال زیاد دچارش شدی کارایی که خوشحالت میکنه رو انجام بده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2805
اسی جان خودمم مجرد و بیکارمگلم شنیدم نماز شب تا یکسال بخونی برا ازدواج خوب حاجت میگیری و میگن استغفا ...

فرستادم ممنون ولی من یه نفر میخوام خیلی دوستش دارم اون میدونه ولی نمیاد خواستگاری 🥺😭😭

فکر میکنی دارم از درون تکه تکه میشم 😭 😭 😭

چون خودتو این شکلی باور کردی. به اون حقیقت نادرستی که خودت در مورد خودت ساختی باور پیدا کردی. زندگی پر از فرصت های جدید و نابه که هیچ وقت تموم نمیشن فقط باید عمیقا به این باور برسی و نذاری فشار جامعه یا دیگران به روح و روانت آسیبی بزنن

چون خودتو این شکلی باور کردی. به اون حقیقت نادرستی که خودت در مورد خودت ساختی باور پیدا کردی. زندگی ...

درسته اما خیلی حالم بده 🤕 🤕 🤕 

کاش همه سرکار بودن همه به به عشقشون می‌رسیدن

فرستادم ممنون ولی من یه نفر میخوام خیلی دوستش دارم اون میدونه ولی نمیاد خواستگاری 🥺😭😭

فدات 

بسپار به خدا برا چیزی که مطمئن نیستی به صلاحت هست یا ن پافشاری نکن عزیزم ممکنه خدایی نکرده اوضاعت بدتر شه ...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
مشکلات باعث شده دعا کن قسمتم بشه

دعا میکنم حال دلت خوب بشه و از این حالت دربیای بیرون خواهر گلم 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

جایی هستم دور افتاده اجتماعی در کار نیست 😓

خب سعی کن این عیب رو از بین ببری البته اگه میشه و میتونی 

هر چقدر تو اجتماع بیشتر ببینتت بیشتر میدونن که فلانی هم دختر مجردی داره اصن شاید پسری دیدت عاشقت شد😍😁

خود من هم همسرم همین جمله رو گفت من ازدواجم سنتی بود رفته بودم بیرون و خواهر شوهرم دیدم و به شوهرش گفته بود راستی فلانی هم دختر مجردی داره پاشو دست داداشمو بگیرم بریم خواستگاری و خلاصه اومدن خاستگاری و همسرم عاشقم شد می‌دونی اگه اون روز بیرون نمی‌رفتم و خواهر شوهرم منو نمی‌دید این اتفاق نمی افتاد و الان من ممکنه یا عروسی نمی کردم یا با یه پسر دیگه ای ازدواج میکردم منظورم اینه که تو جمع بودن خیلی تاثیر داره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
درسته اما خیلی حالم بده 🤕 🤕 🤕 کاش همه سرکار بودن همه به به عشقشون می‌رسیدن

اگه عاشق کسی هستی دعا کن. اگه خدا صلاح بدونه این آرزو رو قطعا برآورده میکنه. یکی از دوستام فقط با دعا و التماس از خدا تونست با کسی که هیچ تمایلی بهش نداشت ازدواج کنه و الانم کنار هم زندگی خوبی دارن

2810