2777
2789
بله نینی یار رو تهدید شدیدی کرد🤣🤣🤣😂😂گفت اسکرین گرفتم تحویل مراجعه قضایی میدم سایتو ببندن

بعضیا کم دارن بخدا

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

عزیزم فکر کنم عوارض بی پولیه..بخدا اکثریت بی پول شدیم..مشکلات زیاد شده..اعصابا داغون.با کوچکترین حرف ...

آخه اونزمونا هم بی پولی بوده باز الان امکانات هم اضافه شده

این اینستاگرام ذائقه هارو خیلی تغییر داده

سبک زندگی بلاگرا رو میبینیم بعد زندگیای خودمون اونطوری نیست

اونیم که پولداره انقدر سرگرم کاره که عملا نمیتونه اونطوری زندگی کنه

مردا هم که دنبال پیدا کردن سوژه تو اینستا و خیانت

دیگه اعصاب واسه زن نمیمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنده به گور نشن خوبه🤣😂

😂😭

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
😍🥰🫂🥺🥹 مرسی مهربون، قربونت برم شما لطف داری به من

نه قربونت برم، شما جزو کاربرهای مورد علاقمی. بدون اغراق گفتم. انشالا همیشه موفق و شاد باشی🙏🌹

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

آره بخدا هنگ کردم نوشته بود یتیم پاپتی 💔در مورد فرهنگیان بود تاپیکش فکر کنم بعد بحث شد طرف براش یتی ...

جواب این دل شکستنشو بدجوری میده یه روز ....

ببین چقدر بی وجدانه که به زبون میاره همچین حرفی رو..

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه اونزمونا هم بی پولی بوده باز الان امکانات هم اضافه شدهاین اینستاگرام ذائقه هارو خیلی تغییر دادهس ...

ارهههه بخدا..‌

الان دیگه اکثر مردای خائن از اینستا کیس پیدا میکنن..

و اینکه بخدا راس میگی اینستا رو باز میکنم..عه یکی زایید شوهره فلان طلارو خریده.

یکی سالگرد دوازدهمین سال ازدواجشو جشن گرفته و تالار و طلا و کلی چوسان فیسان‌

یکی ایفون کادو گرفته

یکی کوفت

یکی زهرمار

اونوقت یکی مثل من به زور از شوهرم پول میکنم.اینارو میبینم عصبی میشم

کار شاقی کردهخب که چی؟اینم تاپیک زدن داره؟یکی تاپیک درمورد مدفوع کردنش میزاره،یکی ادرار کردنش،یکی عا ...

این حرفارو تو اون تاپیک میزدی، میریختن سرت با بیل و کلنگ میزدنت. من گفتم، چند تا ترکش از بغلم رد شد😂😂😂

جواب این دل شکستنشو بدجوری میده یه روز ....ببین چقدر بی وجدانه که به زبون میاره همچین حرفی رو..

دقیقا براش نوشتم متاسفم برات نوشت خخخخ😐البته به تمام کاربرا هم فحش میداد

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
نه قربونت برم، شما جزو کاربرهای مورد علاقمی. بدون اغراق گفتم. انشالا همیشه موفق و شاد باشی🙏🌹

😍🙏🙏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
گفتم،ولی یه پست گذاشتم

جدی؟ من فک کردم تنها کسی که نظر مخالف داد من بودم. همه کلی ذوق کرده بودن از محتوای تاپیک. دیگه نظرم و گفتم و سریع تاپیک و ترک کردم😂😂😂😂

جدی؟ من فک کردم تنها کسی که نظر مخالف داد من بودم. همه کلی ذوق کرده بودن از محتوای تاپیک. دیگه نظرم ...

آره،دیگه اینقدر بحث زیاد بود که پست من اون وسطا گم شد😂