2777
2789
ای جووونم، فدای سرت. همون بهتر که قفل کرد. تاپیک جنجالی ای بود😄

نه بابا جنجالیش کردن مسببشم یه کاربر بود تهدید کرد که همه رو تحویل مراجع قضایی میده و ...😂😂🤣🤣🤣وگرنه تاپیک نه موضوعش نه متنش اصلا مهم نبودن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره والا

به مرور یادت میره..

هفته ی اول جدایی سخته...بعد نهایت یه ماه خیلیییی ادم راحت میشه.

بعدها میبینی یه ادم مناسب میاد تو زندگیت با خودت میگی اون گوزو چی بود دوسش داشتم😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم باید بری پایین صفحه قسمت تماس با ما. دقیق یادم نیست

ممنون گلم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

کار شاقی کرده

خب که چی؟اینم تاپیک زدن داره؟یکی تاپیک درمورد مدفوع کردنش میزاره،یکی ادرار کردنش،یکی عادت شدنش یکی عوض کردن سی دیش و .....هزارتا چرت دیگه

به نظرت این تاپیکا چه سود و منفعت و یا اطلاعات مفیدی برای مخاطب داره؟هر چیزی خنده دار و فان نیست

نه بابا جنجالیش کردن مسببشم یه کاربر بود تهدید کرد که همه رو تحویل مراجع قضایی میده و ...😂😂🤣🤣🤣و ...

واقعا؟؟؟؟؟ ندیدم اون قسمتش و. مراجع قضایی🤣🤣🤣🤣

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

هی روزگار‌ تاپیک جیش از تاپیک عکس های قشنگ من بیشتر بازدید داشت 🚶‍♀️🚶‍♀️👨‍🦯👨‍🦯ولی بانمک بود 😂 ...

من عاشق عکسای شمام. و تاپیکاتون و دنبال میکنم😍

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کار شاقی کردهخب که چی؟اینم تاپیک زدن داره؟یکی تاپیک درمورد مدفوع کردنش میزاره،یکی ادرار کردنش،یکی عا ...

استارترشم معتقد بود و اصرار بر اصرار که تامیکش فانه‌

والله منکه چتدشم شد...جیش و نوار بهداشتی.اه🤢🤢🤢🤢

🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

😂😂😂

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

واقعا؟؟؟؟؟ ندیدم اون قسمتش و. مراجع قضایی🤣🤣🤣🤣

بله نینی یار رو تهدید شدیدی کرد🤣🤣🤣😂😂گفت اسکرین گرفتم تحویل مراجعه قضایی میدم سایتو ببندن 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=359410494]استارترشم معتقد بود و اصرار بر اصرار که تامیکش فانه‌ والله منکه چتدشم شد...جیش و نوار بهداشتی.اه🤢 ...[/QUOTE

همین دیگه،اونوقت تا میبینن همه صداشون درومد فورا یه فان می‌چسبونن تنگش که توجیه بشه

زشته واقعا

راستی شما بودی گفتی به یکی صرفا چون پدرمادرش فوت کرده بود توهین کردن؟

آره بخدا هنگ کردم نوشته بود یتیم پاپتی 💔در مورد فرهنگیان بود تاپیکش فکر کنم بعد بحث شد طرف براش یتیم پاپتی 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
ممنون گلم

ببین الان نگاه کردم،باید بری همون قسمت مشکی پایین صفحه. روی تماس با ما کلیک کن، چند تا گزینه میاد‌ درخواستت و برای نی نی یار بنویس

من عاشق عکسای شمام. و تاپیکاتون و دنبال میکنم😍

😍🥰🫂🥺🥹 مرسی مهربون، قربونت برم شما لطف داری به من

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
[QUOTE=359410494]استارترشم معتقد بود و اصرار بر اصرار که تامیکش فانه‌ والله منکه چتدشم شد...جیش و نو ...

اره کاش نی نی یار حذف میکرد تاپیکو.

حالمون بد شد..درسته ادامشو نخوندم ولی همون اولشم چندش بود.