2777
2789
کدوم کاربره؟

قرمز آلبالویی پروفش هم آلبالوعه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
ارهههه بخدا..‌الان دیگه اکثر مردای خائن از اینستا کیس پیدا میکنن..و اینکه بخدا راس میگی اینستا رو با ...

آره واقعا منم یه مدت انقدر غرق فضای اینستا شده بودم فکر میکردم خونه زندگی همه الان لاکچریو خاصو خفنه

به خانوادم گیر میدادم از این محل بریم کل اسباب اثاثیه رو عوض کنیم

بعد خانواده متعجب مگه زندگیمون چشه و درکم نمیکردن

یمدت که شروع کردم به سفر رفتن میدیدم مردم تو شهرستانا با همون دست خالی چقدر ساده و باصفا زندگی میکنن آرامش میگرفتم

شاید باورت نشه رفته بودم ارومیه مهمون یه خانواده ای شدم از دیدن اینکه زندگیشون شبیه ماست شگفت زده شده بودم 

فهمیدم بیخودی اینهمه مدت حرص میخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نگهش میدارم

🤝🏻👌🏻

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
ارهههه بخدا..‌الان دیگه اکثر مردای خائن از اینستا کیس پیدا میکنن..و اینکه بخدا راس میگی اینستا رو با ...

دقیقا

من اینیستا رو حذف کردم 

چون با زندگی من تطابق نداشت و من بودم که عصبی و ناراحت میشدم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
ببین الان نگاه کردم،باید بری همون قسمت مشکی پایین صفحه. روی تماس با ما کلیک کن، چند تا گزینه میاد‌ د ...

ممنون گلم اسکرین برام میزاید اگه زحمت نیست

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭