2777
2789
عنوان

کورد زبانان تشریف بیارین واجبع(ایلام کرمانشاه)

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 345 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخرررم ک بخدا اصلا برام مهم نیست ولی رفیقاممم همش میگن نخرررر اخه دختر ک تی وی نمیاره واسه من بعضیا ...

آها ببخشید من فکر کردم کاربر خانمی اسمت رو ندیدم، ن ببین شما ب حرف کسی گوش نکن اتفاقا چون آقایی بیشتر جهیزیه رو باید تهییه کنی البته نه همشو

خوش اومدی هوا سرده تشریف بیارین داخل

ممنون 😂😂

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
الان خواستگاری رفتی؟ بذار طرفت پیدا شه اون بنده خدا با یه امیدی میخاد بیاد جهاز بچینه باید خودش انتخ ...

ن نرفتم هنوززز ....درستکه پسررم ولی سلیقم خویع هااا 😂😂بعدشم تلویزیون لباس شویی دیگه سلیقه نمیخاد که ...بخدا پارسال میخاستم تی وی بخرم ۲۵تمن الان۳۵اینم مد نظرتون باشه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
بستگی داره...به رسم و رسومایلام فامیل ما دختر جهیزیه نمیدن ولی ما خانواده مادری جهیزیه میدن و کورد ا ...

میدن ولی کممم اون وسیله اای سنگین هر جا بری داماد میخره دیگه بی انصافیه دختر بخره

دختر همین ظروف آشپزخونه وسیله برقی باید بخره 

ن نرفتم هنوززز ....درستکه پسررم ولی سلیقم خویع هااا 😂😂بعدشم تلویزیون لباس شویی دیگه سلیقه نمیخاد ک ...

طلا بخر خب. شما چه میدونی چه مدلی مد نظرشه؟ شاید سفید بخواد یا سیلور یا تیتانیوم... 

من الان کرمانشاهم ولی جهیزه با دختر نیس ولی یه چیزی اونم میاره

بله ممطقه خومان عجورسه

نزانم بعضی آیمیله ارا قسه مفت کن ایوشن نسین دختر میاره گیوت بدبخت ل کو باره