2777
2789
عنوان

کورد زبانان تشریف بیارین واجبع(ایلام کرمانشاه)

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 345 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ممطقه خومان عجورسهنزانم بعضی آیمیله ارا قسه مفت کن ایوشن نسین دختر میاره گیوت بدبخت ل کو باره

اره درس میگی بنظرم بگیر بعضی چیزا سلیقه ای نیس بعدا گرون میشه خیلی خوبه که انقد درک میکنین

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♡
آها ببخشید من فکر کردم کاربر خانمی اسمت رو ندیدم، ن ببین شما ب حرف کسی گوش نکن اتفاقا چون آقایی بیشت ...

خاهش میکنمممم شلوار کوردی ب این بزرگی نمیدونم چجوری ندیدی شماااا😂😂😂اون چیزایی ک گفتم میخام بخررررم خودم فقط دو دل بودم تا عمو ترامپ نیومدا باید بخرررم 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
طلا بخر خب. شما چه میدونی چه مدلی مد نظرشه؟ شاید سفید بخواد یا سیلور یا تیتانیوم...

تازه طلا سلیقه ای من بخرم فردا میخاد عوض کنه همش میره واسه اجرت🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

ریامه له ناو جهاز با ای وضعیت مملکت هیچ دویتی نتوینی چیشد ارای مالگش بسینه

تی وی ۵۵اینج۳۵م

لباس شویی ال جی ۲۵

یخچال هیمالیا۶۰

فرش ۳تا ۵۰م

یانه گشته مه باید بسینممممم😂😂😂😂😂

اره درس میگی بنظرم بگیر بعضی چیزا سلیقه ای نیس بعدا گرون میشه خیلی خوبه که انقد درک میکنین

و خدا عو گیوته ک ی روزه قراره مه بخوازمه یدانه قاشقیش ارام باره باز ارام ارزش دیره خدا بکه هه گیوت خاسه بووو